0 | g | Álcool | ||||
0 | .2 | g | Hidratos de carbono | |||
31 | .5 | g | Lípidos | |||
0 | g | Fibra | ||||
0 | g | Ácidos orgânicos | ||||
22 | g | Proteína | ||||
41 | .4 | g | Água | |||
4 | .9 | g | Outros |
0 | .0 | % | Álcool | |||
0 | .2 | % | Hidratos de carbono | |||
75 | .5 | % | Lípidos | |||
0 | .0 | % | Fibra | |||
0 | .0 | % | Ácidos orgânicos | |||
24 | .2 | % | Proteína |
Valor | Unidade | Por porção habitual | Por porção recomendada | |
---|---|---|---|---|
Valor Energético | ||||
Energia | 372 | kcal | ||
Energia | 1540 | kJ | ||
Macroconstituintes | ||||
Lípidos | 31.5 | g | ||
Ácidos gordos saturados | 16.6 | g | ||
Ácidos gordos monoinsaturados | 7.6 | g | ||
Ácidos gordos polinsaturados | 1.1 | g | ||
Ácido linoleico | 1.0 | g | ||
Ácidos gordos trans | 1.3 | g | ||
Hidratos de carbono | 0.2 | g | ||
Açúcares | 0.2 | g | ||
Sacarose | 0 | g | ||
Lactose | 0.2 | g | ||
Oligossacáridos | 0 | g | ||
Amido | 0 | g | ||
Sal | 3.9 | g | ||
Fibra | 0 | g | ||
Proteína | 22 | g | ||
Álcool | 0 | g | ||
Água | 41.4 | g | ||
Ácidos orgânicos | 0 | g | ||
Colesterol | 75 | mg | ||
Vitaminas | ||||
Vitamina A total (equivalentes de retinol) | 210 | µg | ||
Caroteno | 120 | µg | ||
Vitamina D | 0.3 | µg | ||
a-tocoferol | 0.53 | mg | ||
Tiamina | 0.05 | mg | ||
Riboflavina | 0.5 | mg | ||
Niacina | 0.8 | mg | ||
Equivalentes de niacina | 6 | mg | ||
Triptofano/60 | 5.2 | mg | ||
Vitamina B6 | 0.24 | mg | ||
Vitamina B12 | 1.3 | µg | ||
Vitamina C | 0 | mg | ||
Folatos | 38 | µg | ||
Minerais | ||||
Cinza | 5.00 | g | ||
Sódio (Na) | 1560 | mg | ||
Potássio (K) | 270 | mg | ||
Cálcio (Ca) | 770 | mg | ||
Fósforo (P) | 450 | mg | ||
Magnésio (Mg) | 24 | mg | ||
Ferro (Fe) | 1.1 | mg | ||
Zinco (Zn) | 2.8 | mg |
Código | Descrição |
---|---|
Z0147 | CHEESE RIND, NATURAL |
Z0087 | STATUS OF FOOD NAME |
P0024 | HUMAN CONSUMER, NO AGE SPECIFICATION |
N0001 | FOOD CONTACT SURFACE NOT KNOWN |
M0001 | CONTAINER OR WRAPPING NOT KNOWN |
K0003 | NO PACKING MEDIUM USED |
J0131 | PRESERVED BY CHILLING |
H0331 | INTERIOR MOLD CURED |
H0253 | CURED OR AGED |
H0107 | LACTIC ACID-OTHER AGENT FERMENTED |
G0003 | COOKING METHOD NOT APPLICABLE |
F0003 | NOT HEAT-TREATED |
E0146 | WHOLE, SHAPE ACHIEVED BY FORMING, THICKNESS BIGGER THAN 7 CM. |
C0245 | CURD |
B2610 | EWE |
A0785 | CURED CHEESE (EUROFIR) |
A0775 | 090 MANUFACTURED MILK PRODUCTS (SINGLE INGREDIENT) OF ANIMAL ORIGIN (LI) (CCPR) |
A0724 | 01 MILK AND MILK PRODUCTS (EUROCODE2) |
A0720 | 30 CHEESE (EFG) |
A0626 | DAIRY PRODUCTS, EXCLUDING FATS AND OILS, FAT EMULSIONS (CCFAC) |
A0452 | DAIRY PRODUCTS (CIAA) |
A0313 | SEMISOFT CHEESE (CODEX) |