0 | g | Álcool | ||||
1 | .5 | g | Hidratos de carbono | |||
0 | .1 | g | Lípidos | |||
2 | g | Fibra | ||||
0 | g | Ácidos orgânicos | ||||
1 | .1 | g | Proteína | |||
94 | .4 | g | Água | |||
0 | .9 | g | Outros |
0 | .0 | % | Álcool | |||
39 | .9 | % | Hidratos de carbono | |||
5 | .8 | % | Lípidos | |||
25 | .0 | % | Fibra | |||
0 | .0 | % | Ácidos orgânicos | |||
29 | .3 | % | Proteína |
Valor | Unidade | Por porção habitual | Por porção recomendada | |
---|---|---|---|---|
Valor Energético | ||||
Energia | 15 | kcal | ||
Energia | 64 | kJ | ||
Macroconstituintes | ||||
Lípidos | 0.1 | g | ||
Ácidos gordos saturados | 0 | g | ||
Ácidos gordos monoinsaturados | 0 | g | ||
Ácidos gordos polinsaturados | 0.1 | g | ||
Ácido linoleico | 0.1 | g | ||
Ácidos gordos trans | 0 | g | ||
Hidratos de carbono | 1.5 | g | ||
Açúcares | 1.5 | g | ||
Sacarose | 0.3 | g | ||
Lactose | 0 | g | ||
Oligossacáridos | 0 | g | ||
Amido | 0 | g | ||
Sal | 0.3 | g | ||
Fibra | 2 | g | ||
Proteína | 1.1 | g | ||
Álcool | 0 | g | ||
Água | 94.4 | g | ||
Ácidos orgânicos | 0 | g | ||
Colesterol | 0 | mg | ||
Vitaminas | ||||
Vitamina A total (equivalentes de retinol) | 0 | µg | ||
Caroteno | 0 | µg | ||
Vitamina D | 0 | µg | ||
a-tocoferol | 0.2 | mg | ||
Tiamina | 0.05 | mg | ||
Riboflavina | 0.04 | mg | ||
Niacina | 0.3 | mg | ||
Equivalentes de niacina | 0.4 | mg | ||
Triptofano/60 | 0.1 | mg | ||
Vitamina B6 | 0.07 | mg | ||
Vitamina B12 | 0 | µg | ||
Vitamina C | 8 | mg | ||
Folatos | 16 | µg | ||
Minerais | ||||
Cinza | 0.94 | g | ||
Sódio (Na) | 100 | mg | ||
Potássio (K) | 300 | mg | ||
Cálcio (Ca) | 55 | mg | ||
Fósforo (P) | 32 | mg | ||
Magnésio (Mg) | 13 | mg | ||
Ferro (Fe) | 0.6 | mg | ||
Zinco (Zn) | 0.1 | mg |
Código | Descrição |
---|---|
P0024 | HUMAN CONSUMER, NO AGE SPECIFICATION |
N0001 | FOOD CONTACT SURFACE NOT KNOWN |
M0003 | NO CONTAINER OR WRAPPING USED |
K0003 | NO PACKING MEDIUM USED |
J0003 | NO PRESERVATION METHOD USED |
H0003 | NO TREATMENT APPLIED |
G0003 | COOKING METHOD NOT APPLICABLE |
F0003 | NOT HEAT-TREATED |
E0150 | WHOLE, NATURAL SHAPE |
C0101 | STEM OR STALK (WITHOUT LEAVES) |
B1282 | CELERY |
A0825 | VEGETABLE OR VEGETABLE PRODUCT (EUROFIR) |
A0731 | 08 VEGETABLES AND VEGETABLE PRODUCTS (EUROCODE2) |
A0705 | 15 VEGETABLES, EXCLUDING POTATOES (EFG) |
A0682 | 017 STALK AND STEM VEGETABLES (VS) (CCPR) |
A0152 | VEGETABLE OR VEGETABLE PRODUCT (US CFR) |