0 | g | Álcool | ||||
75 | .1 | g | Hidratos de carbono | |||
0 | g | Lípidos | ||||
0 | g | Fibra | ||||
0 | g | Ácidos orgânicos | ||||
6 | .9 | g | Proteína | |||
13 | g | Água | ||||
5 | .0 | g | Outros |
0 | .0 | % | Álcool | |||
91 | .6 | % | Hidratos de carbono | |||
0 | .0 | % | Lípidos | |||
0 | .0 | % | Fibra | |||
0 | .0 | % | Ácidos orgânicos | |||
8 | .4 | % | Proteína |
Valor | Unidade | Por porção habitual | Por porção recomendada | |
---|---|---|---|---|
Valor Energético | ||||
Energia | 328 | kcal | ||
Energia | 1390 | kJ | ||
Macroconstituintes | ||||
Lípidos | 0 | g | ||
Ácidos gordos saturados | 0 | g | ||
Ácidos gordos monoinsaturados | 0 | g | ||
Ácidos gordos polinsaturados | 0 | g | ||
Ácido linoleico | 0 | g | ||
Ácidos gordos trans | 0 | g | ||
Hidratos de carbono | 75.1 | g | ||
Açúcares | 73.4 | g | ||
Sacarose | 44.2 | g | ||
Lactose | 0 | g | ||
Oligossacáridos | 0 | g | ||
Amido | 1.7 | g | ||
Sal | 0.1 | g | ||
Fibra | 0 | g | ||
Proteína | 6.9 | g | ||
Álcool | 0 | g | ||
Água | 13 | g | ||
Ácidos orgânicos | 0 | g | ||
Colesterol | 0 | mg | ||
Vitaminas | ||||
Vitamina A total (equivalentes de retinol) | 0 | µg | ||
Caroteno | 0 | µg | ||
Vitamina D | 0 | µg | ||
a-tocoferol | 0 | mg | ||
Tiamina | 0 | mg | ||
Riboflavina | 0 | mg | ||
Niacina | 0 | mg | ||
Equivalentes de niacina | 0 | mg | ||
Triptofano/60 | 0 | mg | ||
Vitamina B6 | 0 | mg | ||
Vitamina B12 | 0 | µg | ||
Vitamina C | 0 | mg | ||
Folatos | 0 | µg | ||
Minerais | ||||
Cinza | 0.30 | g | ||
Sódio (Na) | 32 | mg | ||
Potássio (K) | 9 | mg | ||
Cálcio (Ca) | 5 | mg | ||
Fósforo (P) | 4 | mg | ||
Magnésio (Mg) | 2 | mg | ||
Ferro (Fe) | 0.1 | mg | ||
Zinco (Zn) | 0 | mg |
Código | Descrição |
---|---|
P0024 | HUMAN CONSUMER, NO AGE SPECIFICATION |
N0001 | FOOD CONTACT SURFACE NOT KNOWN |
M0001 | CONTAINER OR WRAPPING NOT KNOWN |
K0003 | NO PACKING MEDIUM USED |
J0003 | NO PRESERVATION METHOD USED |
H0225 | INGREDIENT ADDED |
H0125 | HEMICELLULOSE ADDED |
H0100 | FLAVORING OR SPICE EXTRACT OR CONCENTRATE ADDED |
G0003 | COOKING METHOD NOT APPLICABLE |
F0014 | FULLY HEAT-TREATED |
E0140 | WHOLE, SHAPE ACHIEVED BY FORMING, THICKNESS 0.3-1.5 CM. |
C0210 | SUCROSE |
B1012 | SUGAR-PRODUCING PLANT |
A0838 | NON-CHOCOLATE CONFECTIONERY OR OTHER SUGAR PRODUCT (EUROFIR) |
A0733 | 10 SUGAR, CHOCOLATE AND RELATED PRODUCTS (EUROCODE2) |
A0698 | 08 SUGAR PRODUCTS, EXCLUDING CHOCOLATE (EFG) |
A0176 | CHEWING GUM (US CFR) |