0 | g | Álcool | ||||
53 | .8 | g | Hidratos de carbono | |||
18 | .2 | g | Lípidos | |||
1 | g | Fibra | ||||
0 | g | Ácidos orgânicos | ||||
6 | .7 | g | Proteína | |||
19 | .4 | g | Água | |||
0 | .9 | g | Outros |
0 | .0 | % | Álcool | |||
53 | .5 | % | Hidratos de carbono | |||
39 | .4 | % | Lípidos | |||
0 | .5 | % | Fibra | |||
0 | .0 | % | Ácidos orgânicos | |||
6 | .7 | % | Proteína |
Valor | Unidade | Por porção habitual | Por porção recomendada | |
---|---|---|---|---|
Valor Energético | ||||
Energia | 408 | kcal | ||
Energia | 1710 | kJ | ||
Macroconstituintes | ||||
Lípidos | 18.2 | g | ||
Ácidos gordos saturados | 9.2 | g | ||
Ácidos gordos monoinsaturados | 4.6 | g | ||
Ácidos gordos polinsaturados | 1.2 | g | ||
Ácido linoleico | 1.1 | g | ||
Ácidos gordos trans | 0.6 | g | ||
Hidratos de carbono | 53.8 | g | ||
Açúcares | 27.4 | g | ||
Sacarose | 26.8 | g | ||
Lactose | 0.1 | g | ||
Oligossacáridos | 0 | g | ||
Amido | 26.4 | g | ||
Sal | 0.7 | g | ||
Fibra | 1 | g | ||
Proteína | 6.7 | g | ||
Álcool | 0 | g | ||
Água | 19.4 | g | ||
Ácidos orgânicos | 0 | g | ||
Colesterol | 162 | mg | ||
Vitaminas | ||||
Vitamina A total (equivalentes de retinol) | 170 | µg | ||
Caroteno | 7 | µg | ||
Vitamina D | 0.5 | µg | ||
a-tocoferol | 1.1 | mg | ||
Tiamina | 0.05 | mg | ||
Riboflavina | 0.14 | mg | ||
Niacina | 0.4 | mg | ||
Equivalentes de niacina | 2.1 | mg | ||
Triptofano/60 | 1.7 | mg | ||
Vitamina B6 | 0.08 | mg | ||
Vitamina B12 | 0.7 | µg | ||
Vitamina C | 0 | mg | ||
Folatos | 11 | µg | ||
Minerais | ||||
Cinza | 0.90 | g | ||
Sódio (Na) | 270 | mg | ||
Potássio (K) | 89 | mg | ||
Cálcio (Ca) | 36 | mg | ||
Fósforo (P) | 180 | mg | ||
Magnésio (Mg) | 17 | mg | ||
Ferro (Fe) | 1.1 | mg | ||
Zinco (Zn) | 0.8 | mg |
Código | Descrição |
---|---|
P0024 | HUMAN CONSUMER, NO AGE SPECIFICATION |
N0001 | FOOD CONTACT SURFACE NOT KNOWN |
M0001 | CONTAINER OR WRAPPING NOT KNOWN |
K0003 | NO PACKING MEDIUM USED |
J0003 | NO PRESERVATION METHOD USED |
H0749 | WHITE SUGAR ADDED |
H0351 | CHEMICAL LEAVENING AGENT ADDED |
H0221 | FAT OR OIL ADDED |
H0186 | EGG ADDED |
H0184 | MILK ADDED |
G0005 | BAKED OR ROASTED |
F0014 | FULLY HEAT-TREATED |
E0105 | WHOLE, SHAPE ACHIEVED BY FORMING, THICKNESS 1.5-7 CM. |
C0208 | SEED, SKIN REMOVED, GERM REMOVED (ENDOSPERM) |
B1421 | SOFT WHEAT |
A0821 | FINE BAKERY WARE (EUROFIR) |
A0733 | 10 SUGAR, CHOCOLATE AND RELATED PRODUCTS (EUROCODE2) |
A0695 | 05 BAKERY PRODUCTS (EFG) |
A0663 | 15 MANUFACTURED FOODS (MULTI-INGREDIENT) OF PLANT ORIGIN (CCPR) |
A0210 | CAKE (US CFR) |