0 | g | Álcool | ||||
28 | .5 | g | Hidratos de carbono | |||
17 | g | Lípidos | ||||
1 | .5 | g | Fibra | |||
0 | g | Ácidos orgânicos | ||||
8 | .1 | g | Proteína | |||
44 | .1 | g | Água | |||
0 | .8 | g | Outros |
0 | .0 | % | Álcool | |||
38 | .4 | % | Hidratos de carbono | |||
49 | .8 | % | Lípidos | |||
0 | .9 | % | Fibra | |||
0 | .0 | % | Ácidos orgânicos | |||
10 | .9 | % | Proteína |
Valor | Unidade | Por porção habitual | Por porção recomendada | |
---|---|---|---|---|
Valor Energético | ||||
Energia | 302 | kcal | ||
Energia | 1260 | kJ | ||
Macroconstituintes | ||||
Lípidos | 17 | g | ||
Ácidos gordos saturados | 4.9 | g | ||
Ácidos gordos monoinsaturados | 6.2 | g | ||
Ácidos gordos polinsaturados | 3.9 | g | ||
Ácido linoleico | 3.5 | g | ||
Ácidos gordos trans | 0.1 | g | ||
Hidratos de carbono | 28.5 | g | ||
Açúcares | 1 | g | ||
Sacarose | 0 | g | ||
Lactose | 0 | g | ||
Oligossacáridos | 0 | g | ||
Amido | 27.5 | g | ||
Sal | 1.7 | g | ||
Fibra | 1.5 | g | ||
Proteína | 8.1 | g | ||
Álcool | 0 | g | ||
Água | 44.1 | g | ||
Ácidos orgânicos | 0 | g | ||
Colesterol | 33 | mg | ||
Vitaminas | ||||
Vitamina A total (equivalentes de retinol) | 0 | µg | ||
Caroteno | 0 | µg | ||
Vitamina D | 0 | µg | ||
a-tocoferol | 0.3 | mg | ||
Tiamina | 0.02 | mg | ||
Riboflavina | 0.07 | mg | ||
Niacina | 2.1 | mg | ||
Equivalentes de niacina | 3.5 | mg | ||
Triptofano/60 | 1.4 | mg | ||
Vitamina B6 | 0.02 | mg | ||
Vitamina B12 | 0.9 | µg | ||
Vitamina C | 0 | mg | ||
Folatos | 0.9 | µg | ||
Minerais | ||||
Cinza | 2.30 | g | ||
Sódio (Na) | 700 | mg | ||
Potássio (K) | 90 | mg | ||
Cálcio (Ca) | 20 | mg | ||
Fósforo (P) | 54 | mg | ||
Magnésio (Mg) | 17 | mg | ||
Ferro (Fe) | 0.3 | mg | ||
Zinco (Zn) | 1.2 | mg | ||
Iodo | 13 | µg |
Código | Descrição |
---|---|
A0221 | SAUSAGE OR LUNCHEON MEAT (US CFR) |
A0459 | MEAT AND MEAT PRODUCTS (CIAA) |
A0633 | MEAT AND MEAT PRODUCTS (CCFAC) |
A0667 | 19 MANUFACTURED FOOD (MULTI-INGREDIENT) OF ANIMAL ORIGIN (CCPR) |
A0715 | 25 POULTRY AND POULTRY PRODUCTS (EFG) |
A0726 | 03 MEAT AND MEAT PRODUCTS (EUROCODE2) |
A0798 | SAUSAGE OR SIMILAR MEAT PRODUCT (EUROFIR) |
B1563 | POULTRY OR GAME BIRD |
C0103 | MEAT PART |
E0147 | WHOLE, SHAPE ACHIEVED BY FORMING |
F0014 | FULLY HEAT-TREATED |
G0006 | BROILED OR GRILLED |
H0001 | TREATMENT APPLIED NOT KNOWN |
J0001 | PRESERVATION METHOD NOT KNOWN |
K0003 | NO PACKING MEDIUM USED |
M0001 | CONTAINER OR WRAPPING NOT KNOWN |
N0001 | FOOD CONTACT SURFACE NOT KNOWN |
P0024 | HUMAN CONSUMER, NO AGE SPECIFICATION |
Z0095 | SAUSAGE CASING NOT KNOWN |
Z0100 | SOLID CONTAINING MEDIUM OR LARGE CHUNKS (>8 MM.) |