0 | g | Álcool | ||||
70 | .1 | g | Hidratos de carbono | |||
19 | .6 | g | Lípidos | |||
1 | g | Fibra | ||||
0 | g | Ácidos orgânicos | ||||
7 | .1 | g | Proteína | |||
1 | .1 | g | Água | |||
1 | .1 | g | Outros |
0 | .0 | % | Álcool | |||
58 | .3 | % | Hidratos de carbono | |||
35 | .5 | % | Lípidos | |||
0 | .4 | % | Fibra | |||
0 | .0 | % | Ácidos orgânicos | |||
5 | .9 | % | Proteína |
Valor | Unidade | Por porção habitual | Por porção recomendada | |
---|---|---|---|---|
Valor Energético | ||||
Energia | 487 | kcal | ||
Energia | 2050 | kJ | ||
Macroconstituintes | ||||
Lípidos | 19.6 | g | ||
Ácidos gordos saturados | 9.5 | g | ||
Ácidos gordos monoinsaturados | 5.6 | g | ||
Ácidos gordos polinsaturados | 2 | g | ||
Ácido linoleico | 1.9 | g | ||
Ácidos gordos trans | 0.1 | g | ||
Hidratos de carbono | 70.1 | g | ||
Açúcares | 28.4 | g | ||
Sacarose | 27.1 | g | ||
Lactose | 0 | g | ||
Oligossacáridos | 0 | g | ||
Amido | 41.7 | g | ||
Sal | 0.1 | g | ||
Fibra | 1 | g | ||
Proteína | 7.1 | g | ||
Álcool | 0 | g | ||
Água | 1.1 | g | ||
Ácidos orgânicos | 0 | g | ||
Colesterol | 16 | mg | ||
Vitaminas | ||||
Vitamina A total (equivalentes de retinol) | 0 | µg | ||
Caroteno | 0 | µg | ||
Vitamina D | 0 | µg | ||
a-tocoferol | 1.4 | mg | ||
Tiamina | 0.11 | mg | ||
Riboflavina | 0.16 | mg | ||
Niacina | 1.2 | mg | ||
Equivalentes de niacina | 2.6 | mg | ||
Triptofano/60 | 1.4 | mg | ||
Vitamina B6 | 0.06 | mg | ||
Vitamina B12 | 0 | µg | ||
Vitamina C | 0 | mg | ||
Folatos | 13 | µg | ||
Minerais | ||||
Cinza | 1.03 | g | ||
Sódio (Na) | 54 | mg | ||
Potássio (K) | 170 | mg | ||
Cálcio (Ca) | 12 | mg | ||
Fósforo (P) | 85 | mg | ||
Magnésio (Mg) | 26 | mg | ||
Ferro (Fe) | 1 | mg | ||
Zinco (Zn) | 0.6 | mg |
Código | Descrição |
---|---|
P0024 | HUMAN CONSUMER, NO AGE SPECIFICATION |
N0001 | FOOD CONTACT SURFACE NOT KNOWN |
M0001 | CONTAINER OR WRAPPING NOT KNOWN |
K0003 | NO PACKING MEDIUM USED |
J0145 | PRESERVED BY REDUCING WATER ACTIVITY |
H0228 | FLAVORING ADDED, ARTIFICIAL |
H0158 | SUCROSE ADDED |
H0117 | FLAVORING OR TASTE INGREDIENT ADDED |
G0005 | BAKED OR ROASTED |
F0014 | FULLY HEAT-TREATED |
E0140 | WHOLE, SHAPE ACHIEVED BY FORMING, THICKNESS 0.3-1.5 CM. |
C0208 | SEED, SKIN REMOVED, GERM REMOVED (ENDOSPERM) |
B1312 | WHEAT |
A0821 | FINE BAKERY WARE (EUROFIR) |
A0729 | 06 GRAINS AND GRAIN PRODUCTS (EUROCODE2) |
A0695 | 05 BAKERY PRODUCTS (EFG) |
A0663 | 15 MANUFACTURED FOODS (MULTI-INGREDIENT) OF PLANT ORIGIN (CCPR) |
A0632 | BAKERY WARES (CCFAC) |
A0458 | BAKERY WARES (CIAA) |
A0203 | COOKIE (US CFR) |