0 | g | Álcool | ||||
0 | g | Hidratos de carbono | ||||
31 | .5 | g | Lípidos | |||
0 | g | Fibra | ||||
0 | g | Ácidos orgânicos | ||||
22 | .2 | g | Proteína | |||
42 | .1 | g | Água | |||
4 | .2 | g | Outros |
0 | .0 | % | Álcool | |||
0 | .0 | % | Hidratos de carbono | |||
75 | .5 | % | Lípidos | |||
0 | .0 | % | Fibra | |||
0 | .0 | % | Ácidos orgânicos | |||
24 | .5 | % | Proteína |
Valor | Unidade | Por porção habitual | Por porção recomendada | |
---|---|---|---|---|
Valor Energético | ||||
Energia | 372 | kcal | ||
Energia | 1540 | kJ | ||
Macroconstituintes | ||||
Lípidos | 31.5 | g | ||
Ácidos gordos saturados | 10.8 | g | ||
Ácidos gordos monoinsaturados | 10.5 | g | ||
Ácidos gordos polinsaturados | 5.1 | g | ||
Ácido linoleico | 4.4 | g | ||
Ácidos gordos trans | 0.1 | g | ||
Hidratos de carbono | 0 | g | ||
Açúcares | 0 | g | ||
Sacarose | 0 | g | ||
Lactose | 0 | g | ||
Oligossacáridos | 0 | g | ||
Amido | 0 | g | ||
Sal | 4.3 | g | ||
Fibra | 0 | g | ||
Proteína | 22.2 | g | ||
Álcool | 0 | g | ||
Água | 42.1 | g | ||
Ácidos orgânicos | 0 | g | ||
Colesterol | 92 | mg | ||
Vitaminas | ||||
Vitamina A total (equivalentes de retinol) | 0 | µg | ||
Caroteno | 0 | µg | ||
Vitamina D | 0 | µg | ||
a-tocoferol | 0.11 | mg | ||
Tiamina | 0.11 | mg | ||
Riboflavina | 0.46 | mg | ||
Niacina | 5.7 | mg | ||
Equivalentes de niacina | 8.5 | mg | ||
Triptofano/60 | 2.8 | mg | ||
Vitamina B6 | 0.28 | mg | ||
Vitamina B12 | 1 | µg | ||
Vitamina C | 0 | mg | ||
Folatos | 2.9 | µg | ||
Minerais | ||||
Cinza | 3.70 | g | ||
Sódio (Na) | 1720 | mg | ||
Potássio (K) | 230 | mg | ||
Cálcio (Ca) | 11 | mg | ||
Fósforo (P) | 200 | mg | ||
Magnésio (Mg) | 26 | mg | ||
Ferro (Fe) | 1.2 | mg | ||
Zinco (Zn) | 2.2 | mg |
Código | Descrição |
---|---|
P0024 | HUMAN CONSUMER, NO AGE SPECIFICATION |
N0001 | FOOD CONTACT SURFACE NOT KNOWN |
M0001 | CONTAINER OR WRAPPING NOT KNOWN |
K0003 | NO PACKING MEDIUM USED |
J0001 | PRESERVATION METHOD NOT KNOWN |
H0001 | TREATMENT APPLIED NOT KNOWN |
G0006 | BROILED OR GRILLED |
G0004 | COOKED BY DRY HEAT |
F0014 | FULLY HEAT-TREATED |
E0124 | SLICED, THICK, BETWEEN 0.5 AND 1.5 CM. |
C0103 | MEAT PART |
B1136 | SWINE |
A0793 | MEAT OR MEAT PRODUCT (EUROFIR) |
A0726 | 03 MEAT AND MEAT PRODUCTS (EUROCODE2) |
A0714 | 24 RED MEAT AND MEAT PRODUCTS (EFG) |
A0666 | 18 MANUFACTURED FOOD (SINGLE-INGREDIENT) OF ANIMAL ORIGIN (CCPR) |
A0279 | CURED MEAT (US CFR) |