0 | g | Álcool | ||||
39 | .3 | g | Hidratos de carbono | |||
16 | .3 | g | Lípidos | |||
1 | .7 | g | Fibra | |||
0 | g | Ácidos orgânicos | ||||
9 | .1 | g | Proteína | |||
33 | .1 | g | Água | |||
0 | .5 | g | Outros |
0 | .0 | % | Álcool | |||
46 | .4 | % | Hidratos de carbono | |||
41 | .9 | % | Lípidos | |||
0 | .9 | % | Fibra | |||
0 | .0 | % | Ácidos orgânicos | |||
10 | .7 | % | Proteína |
Valor | Unidade | Por porção habitual | Por porção recomendada | |
---|---|---|---|---|
Valor Energético | ||||
Energia | 344 | kcal | ||
Energia | 1440 | kJ | ||
Macroconstituintes | ||||
Lípidos | 16.3 | g | ||
Ácidos gordos saturados | 7 | g | ||
Ácidos gordos monoinsaturados | 5.5 | g | ||
Ácidos gordos polinsaturados | 1.8 | g | ||
Ácido linoleico | 1.8 | g | ||
Ácidos gordos trans | 1.5 | g | ||
Hidratos de carbono | 39.3 | g | ||
Açúcares | 1.3 | g | ||
Sacarose | 0.3 | g | ||
Lactose | 0 | g | ||
Oligossacáridos | 0.1 | g | ||
Amido | 37.9 | g | ||
Sal | 1.4 | g | ||
Fibra | 1.7 | g | ||
Proteína | 9.1 | g | ||
Álcool | 0 | g | ||
Água | 33.1 | g | ||
Ácidos orgânicos | 0 | g | ||
Colesterol | 14 | mg | ||
Vitaminas | ||||
Vitamina A total (equivalentes de retinol) | 40 | µg | ||
Caroteno | 8 | µg | ||
Vitamina D | 0.1 | µg | ||
a-tocoferol | 2.1 | mg | ||
Tiamina | 0.1 | mg | ||
Riboflavina | 0.06 | mg | ||
Niacina | 0.9 | mg | ||
Equivalentes de niacina | 2.5 | mg | ||
Triptofano/60 | 1.6 | mg | ||
Vitamina B6 | 0.08 | mg | ||
Vitamina B12 | 0.33 | µg | ||
Vitamina C | 4 | mg | ||
Folatos | 8.6 | µg | ||
Minerais | ||||
Cinza | 1.15 | g | ||
Sódio (Na) | 550 | mg | ||
Potássio (K) | 200 | mg | ||
Cálcio (Ca) | 32 | mg | ||
Fósforo (P) | 110 | mg | ||
Magnésio (Mg) | 25 | mg | ||
Ferro (Fe) | 1.4 | mg | ||
Zinco (Zn) | 1.2 | mg |
Código | Descrição |
---|---|
P0024 | HUMAN CONSUMER, NO AGE SPECIFICATION |
N0001 | FOOD CONTACT SURFACE NOT KNOWN |
M0001 | CONTAINER OR WRAPPING NOT KNOWN |
K0003 | NO PACKING MEDIUM USED |
J0001 | PRESERVATION METHOD NOT KNOWN |
H0319 | WHEAT ADDED |
H0227 | FLAVORING, SPICE OR HERB ADDED |
H0212 | VEGETABLE ADDED |
H0207 | FILLED OR STUFFED |
G0025 | COOKED WITH ADDED FAT OR OIL |
F0014 | FULLY HEAT-TREATED |
E0105 | WHOLE, SHAPE ACHIEVED BY FORMING, THICKNESS 1.5-7 CM. |
C0103 | MEAT PART |
B1297 | ANIMAL USED AS FOOD SOURCE |
A0868 | SAVOURY SNACK (EUROFIR) |
A0735 | 12 MISCELLANEOUS FOODS (EUROCODE2) |
A0722 | 32 MISCELLANEOUS FOODS (EFG) |
A0103 | PASTRY, UNSWEETENED, FILLED (US CFR) |