0 | g | Álcool | ||||
54 | g | Hidratos de carbono | ||||
31 | .2 | g | Lípidos | |||
2 | .5 | g | Fibra | |||
0 | g | Ácidos orgânicos | ||||
4 | .1 | g | Proteína | |||
7 | .3 | g | Água | |||
0 | .9 | g | Outros |
0 | .0 | % | Álcool | |||
42 | .5 | % | Hidratos de carbono | |||
53 | .4 | % | Lípidos | |||
0 | .9 | % | Fibra | |||
0 | .0 | % | Ácidos orgânicos | |||
3 | .2 | % | Proteína |
Valor | Unidade | Por porção habitual | Por porção recomendada | |
---|---|---|---|---|
Valor Energético | ||||
Energia | 518 | kcal | ||
Energia | 2160 | kJ | ||
Macroconstituintes | ||||
Lípidos | 31.2 | g | ||
Ácidos gordos saturados | 11.4 | g | ||
Ácidos gordos monoinsaturados | 9.5 | g | ||
Ácidos gordos polinsaturados | 4.8 | g | ||
Ácido linoleico | 4.5 | g | ||
Ácidos gordos trans | 1.3 | g | ||
Hidratos de carbono | 54 | g | ||
Açúcares | 26.1 | g | ||
Sacarose | 24.8 | g | ||
Lactose | 0 | g | ||
Oligossacáridos | 0 | g | ||
Amido | 27.9 | g | ||
Sal | 0.9 | g | ||
Fibra | 2.5 | g | ||
Proteína | 4.1 | g | ||
Álcool | 0 | g | ||
Água | 7.3 | g | ||
Ácidos orgânicos | 0 | g | ||
Colesterol | 78 | mg | ||
Vitaminas | ||||
Vitamina A total (equivalentes de retinol) | 150 | µg | ||
Caroteno | 0 | µg | ||
Vitamina D | 1.3 | µg | ||
a-tocoferol | 1.6 | mg | ||
Tiamina | 0.1 | mg | ||
Riboflavina | 0.05 | mg | ||
Niacina | 0.6 | mg | ||
Equivalentes de niacina | 1.4 | mg | ||
Triptofano/60 | 0.8 | mg | ||
Vitamina B6 | 0.05 | mg | ||
Vitamina B12 | 0.01 | µg | ||
Vitamina C | 0 | mg | ||
Folatos | 5 | µg | ||
Minerais | ||||
Cinza | 0.90 | g | ||
Sódio (Na) | 350 | mg | ||
Potássio (K) | 67 | mg | ||
Cálcio (Ca) | 21 | mg | ||
Fósforo (P) | 45 | mg | ||
Magnésio (Mg) | 11 | mg | ||
Ferro (Fe) | 0.9 | mg | ||
Zinco (Zn) | 0.3 | mg |
Código | Descrição |
---|---|
P0024 | HUMAN CONSUMER, NO AGE SPECIFICATION |
N0001 | FOOD CONTACT SURFACE NOT KNOWN |
M0001 | CONTAINER OR WRAPPING NOT KNOWN |
K0003 | NO PACKING MEDIUM USED |
J0145 | PRESERVED BY REDUCING WATER ACTIVITY |
J0120 | PRESERVED BY HEAT TREATMENT |
H0001 | TREATMENT APPLIED NOT KNOWN |
G0001 | COOKING METHOD NOT KNOWN |
F0014 | FULLY HEAT-TREATED |
E0105 | WHOLE, SHAPE ACHIEVED BY FORMING, THICKNESS 1.5-7 CM. |
C0155 | SEED |
B1324 | GRAIN |
A0838 | NON-CHOCOLATE CONFECTIONERY OR OTHER SUGAR PRODUCT (EUROFIR) |
A0729 | 06 GRAINS AND GRAIN PRODUCTS (EUROCODE2) |
A0695 | 05 BAKERY PRODUCTS (EFG) |
A0663 | 15 MANUFACTURED FOODS (MULTI-INGREDIENT) OF PLANT ORIGIN (CCPR) |
A0632 | BAKERY WARES (CCFAC) |
A0458 | BAKERY WARES (CIAA) |