0 | g | Álcool | ||||
29 | .2 | g | Hidratos de carbono | |||
26 | .2 | g | Lípidos | |||
0 | .7 | g | Fibra | |||
0 | g | Ácidos orgânicos | ||||
8 | .7 | g | Proteína | |||
34 | .6 | g | Água | |||
0 | .6 | g | Outros |
0 | .0 | % | Álcool | |||
30 | .7 | % | Hidratos de carbono | |||
59 | .9 | % | Lípidos | |||
0 | .3 | % | Fibra | |||
0 | .0 | % | Ácidos orgânicos | |||
9 | .1 | % | Proteína |
Valor | Unidade | Por porção habitual | Por porção recomendada | |
---|---|---|---|---|
Valor Energético | ||||
Energia | 389 | kcal | ||
Energia | 1620 | kJ | ||
Macroconstituintes | ||||
Lípidos | 26.2 | g | ||
Ácidos gordos saturados | 3.7 | g | ||
Ácidos gordos monoinsaturados | 6.2 | g | ||
Ácidos gordos polinsaturados | 14.3 | g | ||
Ácido linoleico | 14.1 | g | ||
Ácidos gordos trans | 0.1 | g | ||
Hidratos de carbono | 29.2 | g | ||
Açúcares | 10.6 | g | ||
Sacarose | 10.2 | g | ||
Lactose | 0 | g | ||
Oligossacáridos | 0 | g | ||
Amido | 18.6 | g | ||
Sal | 0.2 | g | ||
Fibra | 0.7 | g | ||
Proteína | 8.7 | g | ||
Álcool | 0 | g | ||
Água | 34.6 | g | ||
Ácidos orgânicos | 0 | g | ||
Colesterol | 209 | mg | ||
Vitaminas | ||||
Vitamina A total (equivalentes de retinol) | 135 | µg | ||
Caroteno | 0 | µg | ||
Vitamina D | 0.9 | µg | ||
a-tocoferol | 1.1 | mg | ||
Tiamina | 0.05 | mg | ||
Riboflavina | 0.23 | mg | ||
Niacina | 0.3 | mg | ||
Equivalentes de niacina | 2.7 | mg | ||
Triptofano/60 | 2.4 | mg | ||
Vitamina B6 | 0.1 | mg | ||
Vitamina B12 | 1 | µg | ||
Vitamina C | 0 | mg | ||
Folatos | 16 | µg | ||
Minerais | ||||
Cinza | 0.60 | g | ||
Sódio (Na) | 72 | mg | ||
Potássio (K) | 61 | mg | ||
Cálcio (Ca) | 29 | mg | ||
Fósforo (P) | 130 | mg | ||
Magnésio (Mg) | 15 | mg | ||
Ferro (Fe) | 1.4 | mg | ||
Zinco (Zn) | 0.9 | mg |
Código | Descrição |
---|---|
P0024 | HUMAN CONSUMER, NO AGE SPECIFICATION |
N0001 | FOOD CONTACT SURFACE NOT KNOWN |
M0003 | NO CONTAINER OR WRAPPING USED |
K0003 | NO PACKING MEDIUM USED |
J0001 | PRESERVATION METHOD NOT KNOWN |
H0001 | TREATMENT APPLIED NOT KNOWN |
G0025 | COOKED WITH ADDED FAT OR OIL |
F0014 | FULLY HEAT-TREATED |
E0105 | WHOLE, SHAPE ACHIEVED BY FORMING, THICKNESS 1.5-7 CM. |
C0208 | SEED, SKIN REMOVED, GERM REMOVED (ENDOSPERM) |
B1312 | WHEAT |
A0838 | NON-CHOCOLATE CONFECTIONERY OR OTHER SUGAR PRODUCT (EUROFIR) |
A0768 | 078 MANUFACTURED MULTI-INGREDIENT CEREAL PRODUCTS (CP) (CCPR) |
A0729 | 06 GRAINS AND GRAIN PRODUCTS (EUROCODE2) |
A0456 | CONFECTIONARY (CIAA) |
A0202 | PASTRY, SWEETENED (US CFR) |