0 | g | Álcool | ||||
2 | .6 | g | Hidratos de carbono | |||
0 | .9 | g | Lípidos | |||
0 | g | Fibra | ||||
0 | g | Ácidos orgânicos | ||||
11 | .7 | g | Proteína | |||
81 | .1 | g | Água | |||
3 | .7 | g | Outros |
0 | .0 | % | Álcool | |||
16 | .0 | % | Hidratos de carbono | |||
12 | .0 | % | Lípidos | |||
0 | .0 | % | Fibra | |||
0 | .0 | % | Ácidos orgânicos | |||
72 | .0 | % | Proteína |
Valor | Unidade | Por porção habitual | Por porção recomendada | |
---|---|---|---|---|
Valor Energético | ||||
Energia | 65 | kcal | ||
Energia | 276 | kJ | ||
Macroconstituintes | ||||
Lípidos | 0.9 | g | ||
Ácidos gordos saturados | 0.2 | g | ||
Ácidos gordos monoinsaturados | 0.1 | g | ||
Ácidos gordos polinsaturados | 0.2 | g | ||
Ácido linoleico | 0 | g | ||
Ácidos gordos trans | 0 | g | ||
Hidratos de carbono | 2.6 | g | ||
Açúcares | 0 | g | ||
Sacarose | 0 | g | ||
Lactose | 0 | g | ||
Oligossacáridos | 0 | g | ||
Amido | 2.6 | g | ||
Sal | 0.6 | g | ||
Fibra | 0 | g | ||
Proteína | 11.7 | g | ||
Álcool | 0 | g | ||
Água | 81.1 | g | ||
Ácidos orgânicos | 0 | g | ||
Colesterol | 44 | mg | ||
Vitaminas | ||||
Vitamina A total (equivalentes de retinol) | 97 | µg | ||
Caroteno | 0 | µg | ||
Vitamina D | 0.1 | µg | ||
a-tocoferol | 0.29 | mg | ||
Tiamina | 0.04 | mg | ||
Riboflavina | 0.15 | mg | ||
Niacina | 1.7 | mg | ||
Equivalentes de niacina | 4.2 | mg | ||
Triptofano/60 | 2.5 | mg | ||
Vitamina B6 | 0.04 | mg | ||
Vitamina B12 | 37 | µg | ||
Vitamina C | 0 | mg | ||
Folatos | 9.5 | µg | ||
Minerais | ||||
Cinza | 1.00 | g | ||
Sódio (Na) | 240 | mg | ||
Potássio (K) | 78 | mg | ||
Cálcio (Ca) | 51 | mg | ||
Fósforo (P) | 180 | mg | ||
Magnésio (Mg) | 100 | mg | ||
Ferro (Fe) | 8.5 | mg | ||
Zinco (Zn) | 2.1 | mg |
Código | Descrição |
---|---|
P0024 | HUMAN CONSUMER, NO AGE SPECIFICATION |
N0001 | FOOD CONTACT SURFACE NOT KNOWN |
M0001 | CONTAINER OR WRAPPING NOT KNOWN |
K0003 | NO PACKING MEDIUM USED |
J0001 | PRESERVATION METHOD NOT KNOWN |
H0003 | NO TREATMENT APPLIED |
G0003 | COOKING METHOD NOT APPLICABLE |
F0003 | NOT HEAT-TREATED |
E0150 | WHOLE, NATURAL SHAPE |
C0173 | WHOLE ANIMAL OR MOST PARTS USED |
B1331 | CLAM |
A0802 | FISH OR RELATED ORGANISM (EUROFIR) |
A0752 | 049 MOLLUSCS (INCLUDING CEPHALOPODS) AND OTHER INVERTEBRATE ANIMALS (IM) (CCPR) |
A0727 | 04 FISH AND FISH PRODUCTS (EUROCODE2) |
A0717 | 27 FISH AND SEAFOOD (EFG) |
A0267 | SEAFOOD OR SEAFOOD PRODUCT (US CFR) |