0 | g | Álcool | ||||
70 | .6 | g | Hidratos de carbono | |||
10 | .6 | g | Lípidos | |||
1 | g | Fibra | ||||
0 | g | Ácidos orgânicos | ||||
12 | g | Proteína | ||||
1 | .8 | g | Água | |||
4 | .0 | g | Outros |
0 | .0 | % | Álcool | |||
66 | .5 | % | Hidratos de carbono | |||
21 | .7 | % | Lípidos | |||
0 | .4 | % | Fibra | |||
0 | .0 | % | Ácidos orgânicos | |||
11 | .3 | % | Proteína |
Valor | Unidade | Por porção habitual | Por porção recomendada | |
---|---|---|---|---|
Valor Energético | ||||
Energia | 428 | kcal | ||
Energia | 1800 | kJ | ||
Macroconstituintes | ||||
Lípidos | 10.6 | g | ||
Ácidos gordos saturados | 4.8 | g | ||
Ácidos gordos monoinsaturados | 2.7 | g | ||
Ácidos gordos polinsaturados | 0.9 | g | ||
Ácido linoleico | 0.9 | g | ||
Ácidos gordos trans | 0 | g | ||
Hidratos de carbono | 70.6 | g | ||
Açúcares | 45.3 | g | ||
Sacarose | 45.3 | g | ||
Lactose | 0 | g | ||
Oligossacáridos | 0 | g | ||
Amido | 25.3 | g | ||
Sal | 0.9 | g | ||
Fibra | 1 | g | ||
Proteína | 12 | g | ||
Álcool | 0 | g | ||
Água | 1.8 | g | ||
Ácidos orgânicos | 0 | g | ||
Colesterol | 4 | mg | ||
Vitaminas | ||||
Vitamina A total (equivalentes de retinol) | 604 | µg | ||
Caroteno | 0 | µg | ||
Vitamina D | 0 | µg | ||
a-tocoferol | 6 | mg | ||
Tiamina | 0.59 | mg | ||
Riboflavina | 1.7 | mg | ||
Niacina | 9.8 | mg | ||
Equivalentes de niacina | 12 | mg | ||
Triptofano/60 | 2.6 | mg | ||
Vitamina B6 | 0.05 | mg | ||
Vitamina B12 | 0 | µg | ||
Vitamina C | 12 | mg | ||
Folatos | 3 | µg | ||
Minerais | ||||
Cinza | 4.14 | g | ||
Sódio (Na) | 350 | mg | ||
Potássio (K) | 940 | mg | ||
Cálcio (Ca) | 420 | mg | ||
Fósforo (P) | 500 | mg | ||
Magnésio (Mg) | 100 | mg | ||
Ferro (Fe) | 5 | mg | ||
Zinco (Zn) | 1.9 | mg |
Código | Descrição |
---|---|
P0024 | HUMAN CONSUMER, NO AGE SPECIFICATION |
N0001 | FOOD CONTACT SURFACE NOT KNOWN |
M0001 | CONTAINER OR WRAPPING NOT KNOWN |
K0003 | NO PACKING MEDIUM USED |
J0116 | DEHYDRATED OR DRIED |
H0001 | TREATMENT APPLIED NOT KNOWN |
G0003 | COOKING METHOD NOT APPLICABLE |
F0001 | EXTENT OF HEAT TREATMENT NOT KNOWN |
E0106 | FINELY GROUND |
C0133 | SEED, SKIN PRESENT, GERM PRESENT |
B1318 | CACAO |
A0839 | CHOCOLATE OR CHOCOLATE PRODUCT (EUROFIR) |
A0731 | 08 VEGETABLES AND VEGETABLE PRODUCTS (EUROCODE2) |
A0705 | 15 VEGETABLES, EXCLUDING POTATOES (EFG) |
A0662 | 14 MANUFACTURED FOODS (SINGLE INGREDIENT) OF PLANT ORIGIN (CCPR) |
A0629 | FRUITS AND VEGETABLES (CCFAC) |
A0455 | FRUITS AND VEGETABLES (CIAA) |
A0272 | CACAO OR CHOCOLATE PRODUCT (US CFR) |