0 | g | Álcool | ||||
8 | g | Hidratos de carbono | ||||
8 | g | Lípidos | ||||
0 | g | Fibra | ||||
0 | g | Ácidos orgânicos | ||||
19 | .8 | g | Proteína | |||
9 | g | Água | ||||
55 | .2 | g | Outros |
0 | .0 | % | Álcool | |||
17 | .7 | % | Hidratos de carbono | |||
38 | .5 | % | Lípidos | |||
0 | .0 | % | Fibra | |||
0 | .0 | % | Ácidos orgânicos | |||
43 | .8 | % | Proteína |
Valor | Unidade | Por porção habitual | Por porção recomendada | |
---|---|---|---|---|
Valor Energético | ||||
Energia | 183 | kcal | ||
Energia | 769 | kJ | ||
Macroconstituintes | ||||
Lípidos | 8 | g | ||
Ácidos gordos saturados | 3.1 | g | ||
Ácidos gordos monoinsaturados | 3.6 | g | ||
Ácidos gordos polinsaturados | 0.3 | g | ||
Ácido linoleico | 0.2 | g | ||
Ácidos gordos trans | 0.4 | g | ||
Hidratos de carbono | 8 | g | ||
Açúcares | 0 | g | ||
Sacarose | 0 | g | ||
Lactose | 0 | g | ||
Oligossacáridos | 0 | g | ||
Amido | 8 | g | ||
Sal | 38 | g | ||
Fibra | 0 | g | ||
Proteína | 19.8 | g | ||
Álcool | 0 | g | ||
Água | 9 | g | ||
Ácidos orgânicos | 0 | g | ||
Colesterol | 6 | mg | ||
Vitaminas | ||||
Vitamina A total (equivalentes de retinol) | 0 | µg | ||
Caroteno | 0 | µg | ||
Vitamina D | 0 | µg | ||
a-tocoferol | 0 | mg | ||
Tiamina | 0.12 | mg | ||
Riboflavina | 0.21 | mg | ||
Niacina | 5.6 | mg | ||
Equivalentes de niacina | 9.3 | mg | ||
Triptofano/60 | 3.7 | mg | ||
Vitamina B6 | 0.2 | mg | ||
Vitamina B12 | 1 | µg | ||
Vitamina C | 0 | mg | ||
Folatos | 33 | µg | ||
Minerais | ||||
Cinza | 43.3 | g | ||
Sódio (Na) | 15000 | mg | ||
Potássio (K) | 420 | mg | ||
Cálcio (Ca) | 180 | mg | ||
Fósforo (P) | 340 | mg | ||
Magnésio (Mg) | 110 | mg | ||
Ferro (Fe) | 1 | mg | ||
Zinco (Zn) | 0.8 | mg |
Código | Descrição |
---|---|
P0024 | HUMAN CONSUMER, NO AGE SPECIFICATION |
N0001 | FOOD CONTACT SURFACE NOT KNOWN |
M0001 | CONTAINER OR WRAPPING NOT KNOWN |
K0003 | NO PACKING MEDIUM USED |
J0001 | PRESERVATION METHOD NOT KNOWN |
H0590 | MONOSODIUM GLUTAMATE ADDED |
H0513 | DISODIUM INOSINATE ADDED |
H0512 | DISODIUM GUANYLATE ADDED |
H0262 | ANIMAL FAT OR OIL ADDED |
H0227 | FLAVORING, SPICE OR HERB ADDED |
H0164 | PROTEIN ADDED |
H0138 | WATER REMOVED |
G0001 | COOKING METHOD NOT KNOWN |
F0001 | EXTENT OF HEAT TREATMENT NOT KNOWN |
E0147 | WHOLE, SHAPE ACHIEVED BY FORMING |
C0005 | PART OF PLANT OR ANIMAL NOT APPLICABLE |
B1655 | SODIUM CHLORIDE |
A0856 | SEASONING OR EXTRACT (EUROFIR) |
A0735 | 12 MISCELLANEOUS FOODS (EUROCODE2) |
A0722 | 32 MISCELLANEOUS FOODS (EFG) |
A0667 | 19 MANUFACTURED FOOD (MULTI-INGREDIENT) OF ANIMAL ORIGIN (CCPR) |
A0637 | SALTS AND SPICES, SOUPS, SAUCES AND SALADS, PROTEIN PRODUCTS ETC. (CCFAC) |
A0463 | SALTS AND SPICES, SOUPS, SAUCES AND SALADS, PROTEIN PRODUCTS ETC. (CIAA) |