0 | g | Álcool | ||||
12 | .3 | g | Hidratos de carbono | |||
13 | .4 | g | Lípidos | |||
1 | .2 | g | Fibra | |||
0 | g | Ácidos orgânicos | ||||
13 | .8 | g | Proteína | |||
58 | .4 | g | Água | |||
0 | .9 | g | Outros |
0 | .0 | % | Álcool | |||
22 | .0 | % | Hidratos de carbono | |||
52 | .2 | % | Lípidos | |||
1 | .0 | % | Fibra | |||
0 | .0 | % | Ácidos orgânicos | |||
24 | .7 | % | Proteína |
Valor | Unidade | Por porção habitual | Por porção recomendada | |
---|---|---|---|---|
Valor Energético | ||||
Energia | 227 | kcal | ||
Energia | 949 | kJ | ||
Macroconstituintes | ||||
Lípidos | 13.4 | g | ||
Ácidos gordos saturados | 1.8 | g | ||
Ácidos gordos monoinsaturados | 3.1 | g | ||
Ácidos gordos polinsaturados | 7.5 | g | ||
Ácido linoleico | 7.4 | g | ||
Ácidos gordos trans | 0 | g | ||
Hidratos de carbono | 12.3 | g | ||
Açúcares | 0.9 | g | ||
Sacarose | 0.4 | g | ||
Lactose | 0 | g | ||
Oligossacáridos | 0 | g | ||
Amido | 11.4 | g | ||
Sal | 1.2 | g | ||
Fibra | 1.2 | g | ||
Proteína | 13.8 | g | ||
Álcool | 0 | g | ||
Água | 58.4 | g | ||
Ácidos orgânicos | 0 | g | ||
Colesterol | 102 | mg | ||
Vitaminas | ||||
Vitamina A total (equivalentes de retinol) | 45 | µg | ||
Caroteno | 73 | µg | ||
Vitamina D | 2.3 | µg | ||
a-tocoferol | 7.4 | mg | ||
Tiamina | 0.14 | mg | ||
Riboflavina | 0.14 | mg | ||
Niacina | 1.2 | mg | ||
Equivalentes de niacina | 4.1 | mg | ||
Triptofano/60 | 2.9 | mg | ||
Vitamina B6 | 0.27 | mg | ||
Vitamina B12 | 0.5 | µg | ||
Vitamina C | 10 | mg | ||
Folatos | 32 | µg | ||
Minerais | ||||
Cinza | 2.10 | g | ||
Sódio (Na) | 470 | mg | ||
Potássio (K) | 290 | mg | ||
Cálcio (Ca) | 52 | mg | ||
Fósforo (P) | 120 | mg | ||
Magnésio (Mg) | 22 | mg | ||
Ferro (Fe) | 1.2 | mg | ||
Zinco (Zn) | 0.8 | mg |
Código | Descrição |
---|---|
P0024 | HUMAN CONSUMER, NO AGE SPECIFICATION |
N0001 | FOOD CONTACT SURFACE NOT KNOWN |
M0001 | CONTAINER OR WRAPPING NOT KNOWN |
K0003 | NO PACKING MEDIUM USED |
J0001 | PRESERVATION METHOD NOT KNOWN |
H0233 | FAT OR OIL COATED |
H0188 | BREADED OR BATTER-COATED |
H0152 | GRAIN ADDED |
G0025 | COOKED WITH ADDED FAT OR OIL |
F0014 | FULLY HEAT-TREATED |
E0147 | WHOLE, SHAPE ACHIEVED BY FORMING |
C0268 | SKELETAL MEAT PART, WITHOUT BONE, WITHOUT SKIN |
B1423 | COD |
A0801 | SEAFOOD OR RELATED PRODUCT (EUROFIR) |
A0727 | 04 FISH AND FISH PRODUCTS (EUROCODE2) |
A0717 | 27 FISH AND SEAFOOD (EFG) |
A0667 | 19 MANUFACTURED FOOD (MULTI-INGREDIENT) OF ANIMAL ORIGIN (CCPR) |
A0267 | SEAFOOD OR SEAFOOD PRODUCT (US CFR) |