0 | g | Álcool | ||||
0 | g | Hidratos de carbono | ||||
1 | .6 | g | Lípidos | |||
0 | g | Fibra | ||||
0 | g | Ácidos orgânicos | ||||
32 | .5 | g | Proteína | |||
61 | .6 | g | Água | |||
4 | .3 | g | Outros |
0 | .0 | % | Álcool | |||
0 | .0 | % | Hidratos de carbono | |||
9 | .7 | % | Lípidos | |||
0 | .0 | % | Fibra | |||
0 | .0 | % | Ácidos orgânicos | |||
90 | .3 | % | Proteína |
Valor | Unidade | Por porção habitual | Por porção recomendada | |
---|---|---|---|---|
Valor Energético | ||||
Energia | 144 | kcal | ||
Energia | 612 | kJ | ||
Macroconstituintes | ||||
Lípidos | 1.6 | g | ||
Ácidos gordos saturados | 0.5 | g | ||
Ácidos gordos monoinsaturados | 0.1 | g | ||
Ácidos gordos polinsaturados | 0.6 | g | ||
Ácido linoleico | 0 | g | ||
Ácidos gordos trans | 0 | g | ||
Hidratos de carbono | 0 | g | ||
Açúcares | 0 | g | ||
Sacarose | 0 | g | ||
Lactose | 0 | g | ||
Oligossacáridos | 0 | g | ||
Amido | 0 | g | ||
Sal | 2 | g | ||
Fibra | 0 | g | ||
Proteína | 32.5 | g | ||
Álcool | 0 | g | ||
Água | 61.6 | g | ||
Ácidos orgânicos | 0 | g | ||
Colesterol | 260 | mg | ||
Vitaminas | ||||
Vitamina A total (equivalentes de retinol) | 17 | µg | ||
Caroteno | 0 | µg | ||
Vitamina D | 6.3 | µg | ||
a-tocoferol | 1.8 | mg | ||
Tiamina | 0.04 | mg | ||
Riboflavina | 0.03 | mg | ||
Niacina | 0.63 | mg | ||
Equivalentes de niacina | 7.5 | mg | ||
Triptofano/60 | 6.9 | mg | ||
Vitamina B6 | 0.1 | mg | ||
Vitamina B12 | 1.7 | µg | ||
Vitamina C | 0 | mg | ||
Folatos | 8.8 | µg | ||
Minerais | ||||
Cinza | 3.60 | g | ||
Sódio (Na) | 820 | mg | ||
Potássio (K) | 360 | mg | ||
Cálcio (Ca) | 28 | mg | ||
Fósforo (P) | 240 | mg | ||
Magnésio (Mg) | 49 | mg | ||
Ferro (Fe) | 1 | mg | ||
Zinco (Zn) | 0.7 | mg | ||
Iodo | 22 | µg |
Código | Descrição |
---|---|
P0024 | HUMAN CONSUMER, NO AGE SPECIFICATION |
N0001 | FOOD CONTACT SURFACE NOT KNOWN |
M0001 | CONTAINER OR WRAPPING NOT KNOWN |
K0003 | NO PACKING MEDIUM USED |
J0001 | PRESERVATION METHOD NOT KNOWN |
H0001 | TREATMENT APPLIED NOT KNOWN |
G0006 | BROILED OR GRILLED |
F0014 | FULLY HEAT-TREATED |
E0150 | WHOLE, NATURAL SHAPE |
C0125 | SKELETAL MEAT PART, WITHOUT BONE OR SHELL |
B1205 | SQUID |
A0801 | SEAFOOD OR RELATED PRODUCT (EUROFIR) |
A0752 | 049 MOLLUSCS (INCLUDING CEPHALOPODS) AND OTHER INVERTEBRATE ANIMALS (IM) (CCPR) |
A0727 | 04 FISH AND FISH PRODUCTS (EUROCODE2) |
A0717 | 27 FISH AND SEAFOOD (EFG) |
A0267 | SEAFOOD OR SEAFOOD PRODUCT (US CFR) |