0 | g | Álcool | ||||
52 | g | Hidratos de carbono | ||||
9 | .4 | g | Lípidos | |||
1 | .3 | g | Fibra | |||
0 | g | Ácidos orgânicos | ||||
6 | .8 | g | Proteína | |||
29 | .4 | g | Água | |||
1 | .1 | g | Outros |
0 | .0 | % | Álcool | |||
65 | .1 | % | Hidratos de carbono | |||
25 | .6 | % | Lípidos | |||
0 | .8 | % | Fibra | |||
0 | .0 | % | Ácidos orgânicos | |||
8 | .5 | % | Proteína |
Valor | Unidade | Por porção habitual | Por porção recomendada | |
---|---|---|---|---|
Valor Energético | ||||
Energia | 322 | kcal | ||
Energia | 1360 | kJ | ||
Macroconstituintes | ||||
Lípidos | 9.4 | g | ||
Ácidos gordos saturados | 3.6 | g | ||
Ácidos gordos monoinsaturados | 2.9 | g | ||
Ácidos gordos polinsaturados | 1 | g | ||
Ácido linoleico | 0.9 | g | ||
Ácidos gordos trans | 0.2 | g | ||
Hidratos de carbono | 52 | g | ||
Açúcares | 33.7 | g | ||
Sacarose | 33.4 | g | ||
Lactose | 0 | g | ||
Oligossacáridos | 0 | g | ||
Amido | 18.3 | g | ||
Sal | 0.2 | g | ||
Fibra | 1.3 | g | ||
Proteína | 6.8 | g | ||
Álcool | 0 | g | ||
Água | 29.4 | g | ||
Ácidos orgânicos | 0 | g | ||
Colesterol | 191 | mg | ||
Vitaminas | ||||
Vitamina A total (equivalentes de retinol) | 137 | µg | ||
Caroteno | 0 | µg | ||
Vitamina D | 0.7 | µg | ||
a-tocoferol | 0.9 | mg | ||
Tiamina | 0.13 | mg | ||
Riboflavina | 0.16 | mg | ||
Niacina | 0.2 | mg | ||
Equivalentes de niacina | 1.7 | mg | ||
Triptofano/60 | 1.5 | mg | ||
Vitamina B6 | 0.08 | mg | ||
Vitamina B12 | 0.9 | µg | ||
Vitamina C | 0 | mg | ||
Folatos | 23 | µg | ||
Minerais | ||||
Cinza | 1.00 | g | ||
Sódio (Na) | 71 | mg | ||
Potássio (K) | 120 | mg | ||
Cálcio (Ca) | 34 | mg | ||
Fósforo (P) | 110 | mg | ||
Magnésio (Mg) | 15 | mg | ||
Ferro (Fe) | 1.6 | mg | ||
Zinco (Zn) | 0.8 | mg |
Código | Descrição |
---|---|
P0024 | HUMAN CONSUMER, NO AGE SPECIFICATION |
N0001 | FOOD CONTACT SURFACE NOT KNOWN |
M0001 | CONTAINER OR WRAPPING NOT KNOWN |
K0003 | NO PACKING MEDIUM USED |
J0001 | PRESERVATION METHOD NOT KNOWN |
H0001 | TREATMENT APPLIED NOT KNOWN |
G0025 | COOKED WITH ADDED FAT OR OIL |
F0014 | FULLY HEAT-TREATED |
E0147 | WHOLE, SHAPE ACHIEVED BY FORMING |
C0174 | PART OF PLANT |
B1567 | BEAN (VEGETABLE) |
A0821 | FINE BAKERY WARE (EUROFIR) |
A0729 | 06 GRAINS AND GRAIN PRODUCTS (EUROCODE2) |
A0695 | 05 BAKERY PRODUCTS (EFG) |
A0663 | 15 MANUFACTURED FOODS (MULTI-INGREDIENT) OF PLANT ORIGIN (CCPR) |
A0632 | BAKERY WARES (CCFAC) |
A0456 | CONFECTIONARY (CIAA) |
A0202 | PASTRY, SWEETENED (US CFR) |