0 | g | Álcool | ||||
0 | g | Hidratos de carbono | ||||
99 | .5 | g | Lípidos | |||
0 | g | Fibra | ||||
0 | g | Ácidos orgânicos | ||||
0 | g | Proteína | ||||
0 | g | Água | ||||
0 | .5 | g | Outros |
0 | .0 | % | Álcool | |||
0 | .0 | % | Hidratos de carbono | |||
100 | .0 | % | Lípidos | |||
0 | .0 | % | Fibra | |||
0 | .0 | % | Ácidos orgânicos | |||
0 | .0 | % | Proteína |
Valor | Unidade | Por porção habitual | Por porção recomendada | |
---|---|---|---|---|
Valor Energético | ||||
Energia | 896 | kcal | ||
Energia | 3680 | kJ | ||
Macroconstituintes | ||||
Lípidos | 99.5 | g | ||
Ácidos gordos saturados | 11.3 | g | ||
Ácidos gordos monoinsaturados | 20.6 | g | ||
Ácidos gordos polinsaturados | 63.9 | g | ||
Ácido linoleico | 63.8 | g | ||
Ácidos gordos trans | 0.2 | g | ||
Hidratos de carbono | 0 | g | ||
Açúcares | 0 | g | ||
Sacarose | 0 | g | ||
Lactose | 0 | g | ||
Oligossacáridos | 0 | g | ||
Amido | 0 | g | ||
Sal | 0 | g | ||
Fibra | 0 | g | ||
Proteína | 0 | g | ||
Álcool | 0 | g | ||
Água | 0 | g | ||
Ácidos orgânicos | 0 | g | ||
Colesterol | 0 | mg | ||
Vitaminas | ||||
Vitamina A total (equivalentes de retinol) | 0 | µg | ||
Caroteno | 0 | µg | ||
Vitamina D | 0 | µg | ||
a-tocoferol | 61 | mg | ||
Tiamina | 0 | mg | ||
Riboflavina | 0 | mg | ||
Niacina | 0 | mg | ||
Equivalentes de niacina | 0 | mg | ||
Triptofano/60 | 0 | mg | ||
Vitamina B6 | 0 | mg | ||
Vitamina B12 | 0 | µg | ||
Vitamina C | 0 | mg | ||
Folatos | 0 | µg | ||
Minerais | ||||
Cinza | 0 | g | ||
Sódio (Na) | 0 | mg | ||
Potássio (K) | 0 | mg | ||
Cálcio (Ca) | 0 | mg | ||
Fósforo (P) | 0 | mg | ||
Magnésio (Mg) | 0 | mg | ||
Ferro (Fe) | 0 | mg | ||
Zinco (Zn) | 0 | mg |
Código | Descrição |
---|---|
P0024 | HUMAN CONSUMER, NO AGE SPECIFICATION |
N0001 | FOOD CONTACT SURFACE NOT KNOWN |
M0001 | CONTAINER OR WRAPPING NOT KNOWN |
K0003 | NO PACKING MEDIUM USED |
J0001 | PRESERVATION METHOD NOT KNOWN |
H0206 | ALKALIZED |
H0197 | BLEACHED |
G0003 | COOKING METHOD NOT APPLICABLE |
F0001 | EXTENT OF HEAT TREATMENT NOT KNOWN |
E0139 | LIQUID, HIGH VISCOSITY, WITH NO VISIBLE PARTICLES |
C0190 | FAT OR OIL |
B1017 | OIL-PRODUCING PLANT |
A0806 | VEGETABLE FAT OR OIL (EUROFIR) |
A0764 | 068 VEGETABLE OILS, EDIBLE (OR REFINED) (OR) (CCPR) |
A0728 | 05 FATS AND OILS (EUROCODE2) |
A0700 | 10 VEGETABLE OILS (EFG) |
A0627 | FATS AND OILS, AND FAT EMULSIONS (TYPE WATER-IN-OIL) (CCFAC) |
A0453 | FATS AND OILS (CIAA) |
A0129 | REFINED OR PARTIALLY-REFINED FOOD PRODUCT (US CFR) |