0 | g | Álcool | ||||
0 | g | Hidratos de carbono | ||||
19 | .2 | g | Lípidos | |||
0 | g | Fibra | ||||
0 | g | Ácidos orgânicos | ||||
27 | .6 | g | Proteína | |||
50 | .1 | g | Água | |||
3 | .1 | g | Outros |
0 | .0 | % | Álcool | |||
0 | .0 | % | Hidratos de carbono | |||
60 | .2 | % | Lípidos | |||
0 | .0 | % | Fibra | |||
0 | .0 | % | Ácidos orgânicos | |||
39 | .8 | % | Proteína |
Valor | Unidade | Por porção habitual | Por porção recomendada | |
---|---|---|---|---|
Valor Energético | ||||
Energia | 283 | kcal | ||
Energia | 1180 | kJ | ||
Macroconstituintes | ||||
Lípidos | 19.2 | g | ||
Ácidos gordos saturados | 7.6 | g | ||
Ácidos gordos monoinsaturados | 7.4 | g | ||
Ácidos gordos polinsaturados | 3.6 | g | ||
Ácido linoleico | 3.2 | g | ||
Ácidos gordos trans | 0.1 | g | ||
Hidratos de carbono | 0 | g | ||
Açúcares | 0 | g | ||
Sacarose | 0 | g | ||
Lactose | 0 | g | ||
Oligossacáridos | 0 | g | ||
Amido | 0 | g | ||
Sal | 0.5 | g | ||
Fibra | 0 | g | ||
Proteína | 27.6 | g | ||
Álcool | 0 | g | ||
Água | 50.1 | g | ||
Ácidos orgânicos | 0 | g | ||
Colesterol | 108 | mg | ||
Vitaminas | ||||
Vitamina A total (equivalentes de retinol) | 0 | µg | ||
Caroteno | 0 | µg | ||
Vitamina D | 1 | µg | ||
a-tocoferol | 0.12 | mg | ||
Tiamina | 0.61 | mg | ||
Riboflavina | 0.32 | mg | ||
Niacina | 9 | mg | ||
Equivalentes de niacina | 15 | mg | ||
Triptofano/60 | 5.9 | mg | ||
Vitamina B6 | 0.4 | mg | ||
Vitamina B12 | 1.3 | µg | ||
Vitamina C | 0 | mg | ||
Folatos | 1.4 | µg | ||
Minerais | ||||
Cinza | 1.90 | g | ||
Sódio (Na) | 200 | mg | ||
Potássio (K) | 320 | mg | ||
Cálcio (Ca) | 16 | mg | ||
Fósforo (P) | 280 | mg | ||
Magnésio (Mg) | 26 | mg | ||
Ferro (Fe) | 1.6 | mg | ||
Zinco (Zn) | 2.7 | mg |
Código | Descrição |
---|---|
Z0024 | ROUND OR LEG (MEAT CUT) |
P0024 | HUMAN CONSUMER, NO AGE SPECIFICATION |
N0001 | FOOD CONTACT SURFACE NOT KNOWN |
M0001 | CONTAINER OR WRAPPING NOT KNOWN |
K0003 | NO PACKING MEDIUM USED |
J0001 | PRESERVATION METHOD NOT KNOWN |
H0001 | TREATMENT APPLIED NOT KNOWN |
G0005 | BAKED OR ROASTED |
F0014 | FULLY HEAT-TREATED |
E0131 | WHOLE |
C0243 | SKELETAL MEAT PART, WITH BONE OR SHELL |
B1136 | SWINE |
A0794 | RED MEAT (EUROFIR) |
A0737 | 030 MEAT (FROM MAMMALS OTHER THAN MARINE MAMMALS) (MM) (CCPR) |
A0726 | 03 MEAT AND MEAT PRODUCTS (EUROCODE2) |
A0714 | 24 RED MEAT AND MEAT PRODUCTS (EFG) |
A0633 | MEAT AND MEAT PRODUCTS (CCFAC) |
A0459 | MEAT AND MEAT PRODUCTS (CIAA) |
A0150 | MEAT OR MEAT PRODUCT (FROM MAMMAL) (US CFR) |