0 | g | Álcool | ||||
3 | .9 | g | Hidratos de carbono | |||
1 | .7 | g | Lípidos | |||
0 | g | Fibra | ||||
0 | g | Ácidos orgânicos | ||||
8 | .6 | g | Proteína | |||
83 | g | Água | ||||
2 | .8 | g | Outros |
0 | .0 | % | Álcool | |||
24 | .1 | % | Hidratos de carbono | |||
22 | .8 | % | Lípidos | |||
0 | .0 | % | Fibra | |||
0 | .0 | % | Ácidos orgânicos | |||
53 | .1 | % | Proteína |
Valor | Unidade | Por porção habitual | Por porção recomendada | |
---|---|---|---|---|
Valor Energético | ||||
Energia | 65 | kcal | ||
Energia | 275 | kJ | ||
Macroconstituintes | ||||
Lípidos | 1.7 | g | ||
Ácidos gordos saturados | 0.3 | g | ||
Ácidos gordos monoinsaturados | 0.3 | g | ||
Ácidos gordos polinsaturados | 0.5 | g | ||
Ácido linoleico | 0 | g | ||
Ácidos gordos trans | 0 | g | ||
Hidratos de carbono | 3.9 | g | ||
Açúcares | 0 | g | ||
Sacarose | 0 | g | ||
Lactose | 0 | g | ||
Oligossacáridos | 0 | g | ||
Amido | 3.9 | g | ||
Sal | 0.9 | g | ||
Fibra | 0 | g | ||
Proteína | 8.6 | g | ||
Álcool | 0 | g | ||
Água | 83 | g | ||
Ácidos orgânicos | 0 | g | ||
Colesterol | 53 | mg | ||
Vitaminas | ||||
Vitamina A total (equivalentes de retinol) | 85 | µg | ||
Caroteno | 0 | µg | ||
Vitamina D | 0 | µg | ||
a-tocoferol | 0.85 | mg | ||
Tiamina | 0.15 | mg | ||
Riboflavina | 0.19 | mg | ||
Niacina | 1.9 | mg | ||
Equivalentes de niacina | 3.7 | mg | ||
Triptofano/60 | 1.8 | mg | ||
Vitamina B6 | 0.13 | mg | ||
Vitamina B12 | 14 | µg | ||
Vitamina C | 0 | mg | ||
Folatos | 11 | µg | ||
Minerais | ||||
Cinza | 2.70 | g | ||
Sódio (Na) | 370 | mg | ||
Potássio (K) | 260 | mg | ||
Cálcio (Ca) | 66 | mg | ||
Fósforo (P) | 140 | mg | ||
Magnésio (Mg) | 36 | mg | ||
Ferro (Fe) | 8 | mg | ||
Zinco (Zn) | 91 | mg |
Código | Descrição |
---|---|
P0024 | HUMAN CONSUMER, NO AGE SPECIFICATION |
N0001 | FOOD CONTACT SURFACE NOT KNOWN |
M0001 | CONTAINER OR WRAPPING NOT KNOWN |
K0003 | NO PACKING MEDIUM USED |
J0131 | PRESERVED BY CHILLING |
H0003 | NO TREATMENT APPLIED |
G0003 | COOKING METHOD NOT APPLICABLE |
F0003 | NOT HEAT-TREATED |
E0150 | WHOLE, NATURAL SHAPE |
C0173 | WHOLE ANIMAL OR MOST PARTS USED |
B1224 | OYSTER |
A0752 | 049 MOLLUSCS (INCLUDING CEPHALOPODS) AND OTHER INVERTEBRATE ANIMALS (IM) (CCPR) |
A0727 | 04 FISH AND FISH PRODUCTS (EUROCODE2) |
A0717 | 27 FISH AND SEAFOOD (EFG) |
A0634 | FISH AND FISH PRODUCTS (CCFAC) |
A0460 | FISH AND FISH PRODUCTS (CIAA) |
A0267 | SEAFOOD OR SEAFOOD PRODUCT (US CFR) |