0 | g | Álcool | ||||
3 | .6 | g | Hidratos de carbono | |||
0 | g | Lípidos | ||||
3 | g | Fibra | ||||
0 | g | Ácidos orgânicos | ||||
0 | .7 | g | Proteína | |||
91 | .7 | g | Água | |||
1 | .0 | g | Outros |
0 | .0 | % | Álcool | |||
63 | .0 | % | Hidratos de carbono | |||
0 | .0 | % | Lípidos | |||
24 | .7 | % | Fibra | |||
0 | .0 | % | Ácidos orgânicos | |||
12 | .3 | % | Proteína |
Valor | Unidade | Por porção habitual | Por porção recomendada | |
---|---|---|---|---|
Valor Energético | ||||
Energia | 23 | kcal | ||
Energia | 97 | kJ | ||
Macroconstituintes | ||||
Lípidos | 0 | g | ||
Ácidos gordos saturados | 0 | g | ||
Ácidos gordos monoinsaturados | 0 | g | ||
Ácidos gordos polinsaturados | 0 | g | ||
Ácido linoleico | 0 | g | ||
Ácidos gordos trans | 0 | g | ||
Hidratos de carbono | 3.6 | g | ||
Açúcares | 3.3 | g | ||
Sacarose | 1.3 | g | ||
Lactose | 0 | g | ||
Oligossacáridos | 0.1 | g | ||
Amido | 0.2 | g | ||
Sal | 0.3 | g | ||
Fibra | 3 | g | ||
Proteína | 0.7 | g | ||
Álcool | 0 | g | ||
Água | 91.7 | g | ||
Ácidos orgânicos | 0 | g | ||
Colesterol | 0 | mg | ||
Vitaminas | ||||
Vitamina A total (equivalentes de retinol) | 963 | µg | ||
Caroteno | 5780 | µg | ||
Vitamina D | 0 | µg | ||
a-tocoferol | 0.5 | mg | ||
Tiamina | 0.04 | mg | ||
Riboflavina | 0.02 | mg | ||
Niacina | 0.7 | mg | ||
Equivalentes de niacina | 0.8 | mg | ||
Triptofano/60 | 0.1 | mg | ||
Vitamina B6 | 0.06 | mg | ||
Vitamina B12 | 0 | µg | ||
Vitamina C | 2 | mg | ||
Folatos | 16 | µg | ||
Minerais | ||||
Cinza | 0.50 | g | ||
Sódio (Na) | 140 | mg | ||
Potássio (K) | 220 | mg | ||
Cálcio (Ca) | 45 | mg | ||
Fósforo (P) | 34 | mg | ||
Magnésio (Mg) | 6 | mg | ||
Ferro (Fe) | 0.6 | mg | ||
Zinco (Zn) | 0.1 | mg | ||
Iodo | 1.7 | µg |
Código | Descrição |
---|---|
P0024 | HUMAN CONSUMER, NO AGE SPECIFICATION |
N0001 | FOOD CONTACT SURFACE NOT KNOWN |
M0001 | CONTAINER OR WRAPPING NOT KNOWN |
K0003 | NO PACKING MEDIUM USED |
J0001 | PRESERVATION METHOD NOT KNOWN |
H0001 | TREATMENT APPLIED NOT KNOWN |
G0015 | BOILED AND DRAINED |
F0014 | FULLY HEAT-TREATED |
E0150 | WHOLE, NATURAL SHAPE |
C0240 | ROOT, TUBER OR BULB, WITHOUT PEEL |
B1227 | CARROT |
A0829 | STARCHY ROOT OR POTATO (EUROFIR) |
A0731 | 08 VEGETABLES AND VEGETABLE PRODUCTS (EUROCODE2) |
A0705 | 15 VEGETABLES, EXCLUDING POTATOES (EFG) |
A0650 | 02 VEGETABLES (CCPR) |
A0629 | FRUITS AND VEGETABLES (CCFAC) |
A0455 | FRUITS AND VEGETABLES (CIAA) |
A0152 | VEGETABLE OR VEGETABLE PRODUCT (US CFR) |