0 | g | Álcool | ||||
0 | .7 | g | Hidratos de carbono | |||
4 | .4 | g | Lípidos | |||
0 | .3 | g | Fibra | |||
0 | g | Ácidos orgânicos | ||||
8 | .5 | g | Proteína | |||
85 | g | Água | ||||
1 | .1 | g | Outros |
0 | .0 | % | Álcool | |||
3 | .7 | % | Hidratos de carbono | |||
50 | .6 | % | Lípidos | |||
0 | .7 | % | Fibra | |||
0 | .0 | % | Ácidos orgânicos | |||
44 | .9 | % | Proteína |
Valor | Unidade | Por porção habitual | Por porção recomendada | |
---|---|---|---|---|
Valor Energético | ||||
Energia | 77 | kcal | ||
Energia | 322 | kJ | ||
Macroconstituintes | ||||
Lípidos | 4.4 | g | ||
Ácidos gordos saturados | 0.6 | g | ||
Ácidos gordos monoinsaturados | 1 | g | ||
Ácidos gordos polinsaturados | 2.5 | g | ||
Ácido linoleico | 2.2 | g | ||
Ácidos gordos trans | 0 | g | ||
Hidratos de carbono | 0.7 | g | ||
Açúcares | 0.3 | g | ||
Sacarose | 0.2 | g | ||
Lactose | 0 | g | ||
Oligossacáridos | 0.1 | g | ||
Amido | 0.3 | g | ||
Sal | 0.0 | g | ||
Fibra | 0.3 | g | ||
Proteína | 8.5 | g | ||
Álcool | 0 | g | ||
Água | 85 | g | ||
Ácidos orgânicos | 0 | g | ||
Colesterol | 0 | mg | ||
Vitaminas | ||||
Vitamina A total (equivalentes de retinol) | 0 | µg | ||
Caroteno | 2 | µg | ||
Vitamina D | 0 | µg | ||
a-tocoferol | 1 | mg | ||
Tiamina | 0.07 | mg | ||
Riboflavina | 0.03 | mg | ||
Niacina | 0.1 | mg | ||
Equivalentes de niacina | 1.5 | mg | ||
Triptofano/60 | 1.4 | mg | ||
Vitamina B6 | 0.06 | mg | ||
Vitamina B12 | 0 | µg | ||
Vitamina C | 0 | mg | ||
Folatos | 15 | µg | ||
Minerais | ||||
Cinza | 1.40 | g | ||
Sódio (Na) | 6 | mg | ||
Potássio (K) | 75 | mg | ||
Cálcio (Ca) | 130 | mg | ||
Fósforo (P) | 110 | mg | ||
Magnésio (Mg) | 91 | mg | ||
Ferro (Fe) | 1.6 | mg | ||
Zinco (Zn) | 1 | mg |
Código | Descrição |
---|---|
P0024 | HUMAN CONSUMER, NO AGE SPECIFICATION |
N0001 | FOOD CONTACT SURFACE NOT KNOWN |
M0001 | CONTAINER OR WRAPPING NOT KNOWN |
K0001 | PACKING MEDIUM NOT KNOWN |
J0001 | PRESERVATION METHOD NOT KNOWN |
H0298 | CLOTTING ENZYME ADDED |
H0130 | PHYSICALLY/CHEMICALLY MODIFIED |
G0003 | COOKING METHOD NOT APPLICABLE |
F0001 | EXTENT OF HEAT TREATMENT NOT KNOWN |
E0147 | WHOLE, SHAPE ACHIEVED BY FORMING |
C0155 | SEED |
B1452 | SOYBEAN |
A0788 | IMMITATION MILK PRODUCTS (EUROFIR) |
A0729 | 06 GRAINS AND GRAIN PRODUCTS (EUROCODE2) |
A0696 | 06 RICE AND OTHER CEREAL PRODUCTS (EFG) |
A0125 | GRAIN OR STARCH PRODUCT (US CFR) |