0 | g | Álcool | ||||
69 | .1 | g | Hidratos de carbono | |||
6 | .3 | g | Lípidos | |||
6 | .8 | g | Fibra | |||
0 | g | Ácidos orgânicos | ||||
10 | .4 | g | Proteína | |||
5 | .7 | g | Água | |||
1 | .7 | g | Outros |
0 | .0 | % | Álcool | |||
71 | .7 | % | Hidratos de carbono | |||
14 | .2 | % | Lípidos | |||
3 | .3 | % | Fibra | |||
0 | .0 | % | Ácidos orgânicos | |||
10 | .8 | % | Proteína |
Valor | Unidade | Por porção habitual | Por porção recomendada | |
---|---|---|---|---|
Valor Energético | ||||
Energia | 388 | kcal | ||
Energia | 1640 | kJ | ||
Macroconstituintes | ||||
Lípidos | 6.3 | g | ||
Ácidos gordos saturados | 1.1 | g | ||
Ácidos gordos monoinsaturados | 2.3 | g | ||
Ácidos gordos polinsaturados | 2.6 | g | ||
Ácido linoleico | 2.4 | g | ||
Ácidos gordos trans | 0 | g | ||
Hidratos de carbono | 69.1 | g | ||
Açúcares | 16.8 | g | ||
Sacarose | 9.2 | g | ||
Lactose | 0 | g | ||
Oligossacáridos | 0 | g | ||
Amido | 52.3 | g | ||
Sal | 0.6 | g | ||
Fibra | 6.8 | g | ||
Proteína | 10.4 | g | ||
Álcool | 0 | g | ||
Água | 5.7 | g | ||
Ácidos orgânicos | 0 | g | ||
Colesterol | 0 | mg | ||
Vitaminas | ||||
Vitamina A total (equivalentes de retinol) | 0 | µg | ||
Caroteno | 0 | µg | ||
Vitamina D | 0 | µg | ||
a-tocoferol | 3.2 | mg | ||
Tiamina | 0.05 | mg | ||
Riboflavina | 0.18 | mg | ||
Niacina | 1.1 | mg | ||
Equivalentes de niacina | 3.3 | mg | ||
Triptofano/60 | 2.2 | mg | ||
Vitamina B6 | 1.6 | mg | ||
Vitamina B12 | 0 | µg | ||
Vitamina C | 0 | mg | ||
Folatos | 130 | µg | ||
Minerais | ||||
Cinza | 1.67 | g | ||
Sódio (Na) | 230 | mg | ||
Potássio (K) | 410 | mg | ||
Cálcio (Ca) | 16 | mg | ||
Fósforo (P) | 180 | mg | ||
Magnésio (Mg) | 86 | mg | ||
Ferro (Fe) | 1.5 | mg | ||
Zinco (Zn) | 2 | mg |
Código | Descrição |
---|---|
Z0112 | FOOD INDUSTRY PREPARED |
P0024 | HUMAN CONSUMER, NO AGE SPECIFICATION |
N0001 | FOOD CONTACT SURFACE NOT KNOWN |
M0148 | PAPERBOARD CONTAINER WITH PAPER LINER |
K0003 | NO PACKING MEDIUM USED |
J0116 | DEHYDRATED OR DRIED |
H0364 | DRIED OR CANDIED FRUIT ADDED |
H0319 | WHEAT ADDED |
H0274 | FLAKED |
H0227 | FLAVORING, SPICE OR HERB ADDED |
H0177 | NUT OR SEED ADDED |
H0152 | GRAIN ADDED |
H0138 | WATER REMOVED |
H0136 | SUGAR OR SUGAR SYRUP ADDED |
G0001 | COOKING METHOD NOT KNOWN |
F0023 | HEAT-TREATED, MULTIPLE COMPONENTS, DIFFERENT DEGREES OF TREATMENT |
E0147 | WHOLE, SHAPE ACHIEVED BY FORMING |
C0155 | SEED |
B1219 | COMMON OAT |
A0816 | BREAKFAST CEREAL (EUROFIR) |
A0729 | 06 GRAINS AND GRAIN PRODUCTS (EUROCODE2) |
A0692 | 02 BREAKFAST CEREALS (EFG) |
A0258 | BREAKFAST CEREAL (US CFR) |