0 | g | Álcool | ||||
10 | .8 | g | Hidratos de carbono | |||
0 | .1 | g | Lípidos | |||
0 | g | Fibra | ||||
0 | g | Ácidos orgânicos | ||||
8 | .4 | g | Proteína | |||
79 | .9 | g | Água | |||
0 | .8 | g | Outros |
0 | .0 | % | Álcool | |||
55 | .6 | % | Hidratos de carbono | |||
1 | .1 | % | Lípidos | |||
0 | .0 | % | Fibra | |||
0 | .0 | % | Ácidos orgânicos | |||
43 | .3 | % | Proteína |
Valor | Unidade | Por porção habitual | Por porção recomendada | |
---|---|---|---|---|
Valor Energético | ||||
Energia | 78 | kcal | ||
Energia | 330 | kJ | ||
Macroconstituintes | ||||
Lípidos | 0.1 | g | ||
Ácidos gordos saturados | 0.1 | g | ||
Ácidos gordos monoinsaturados | 0 | g | ||
Ácidos gordos polinsaturados | 0 | g | ||
Ácido linoleico | 0 | g | ||
Ácidos gordos trans | 0 | g | ||
Hidratos de carbono | 10.8 | g | ||
Açúcares | 10.8 | g | ||
Sacarose | 4.7 | g | ||
Lactose | 6.1 | g | ||
Oligossacáridos | 0 | g | ||
Amido | 0 | g | ||
Sal | 0.1 | g | ||
Fibra | 0 | g | ||
Proteína | 8.4 | g | ||
Álcool | 0 | g | ||
Água | 79.9 | g | ||
Ácidos orgânicos | 0 | g | ||
Colesterol | 8 | mg | ||
Vitaminas | ||||
Vitamina A total (equivalentes de retinol) | 0 | µg | ||
Caroteno | 0 | µg | ||
Vitamina D | 0 | µg | ||
a-tocoferol | 0 | mg | ||
Tiamina | 0.02 | mg | ||
Riboflavina | 0.19 | mg | ||
Niacina | 1 | mg | ||
Equivalentes de niacina | 3 | mg | ||
Triptofano/60 | 2 | mg | ||
Vitamina B6 | 0.09 | mg | ||
Vitamina B12 | 1.7 | µg | ||
Vitamina C | 0 | mg | ||
Folatos | 19 | µg | ||
Minerais | ||||
Cinza | 0.80 | g | ||
Sódio (Na) | 42 | mg | ||
Potássio (K) | 150 | mg | ||
Cálcio (Ca) | 110 | mg | ||
Fósforo (P) | 130 | mg | ||
Magnésio (Mg) | 10 | mg | ||
Ferro (Fe) | 0.2 | mg | ||
Zinco (Zn) | 0.6 | mg |
Código | Descrição |
---|---|
P0024 | HUMAN CONSUMER, NO AGE SPECIFICATION |
N0001 | FOOD CONTACT SURFACE NOT KNOWN |
M0001 | CONTAINER OR WRAPPING NOT KNOWN |
K0003 | NO PACKING MEDIUM USED |
J0001 | PRESERVATION METHOD NOT KNOWN |
H0395 | ARTIFICIAL FRUIT FLAVORING ADDED |
H0161 | FAT REMOVED |
H0136 | SUGAR OR SUGAR SYRUP ADDED |
G0003 | COOKING METHOD NOT APPLICABLE |
F0001 | EXTENT OF HEAT TREATMENT NOT KNOWN |
E0119 | SEMISOLID WITH SMOOTH CONSISTENCY |
C0113 | MILK OR MILK COMPONENT |
B1201 | COW |
A0786 | UNCURED CHEESE (EUROFIR) |
A0775 | 090 MANUFACTURED MILK PRODUCTS (SINGLE INGREDIENT) OF ANIMAL ORIGIN (LI) (CCPR) |
A0724 | 01 MILK AND MILK PRODUCTS (EUROCODE2) |
A0720 | 30 CHEESE (EFG) |
A0185 | UNCURED CHEESE (US CFR) |