0 | g | Álcool | ||||
4 | .9 | g | Hidratos de carbono | |||
8 | .8 | g | Lípidos | |||
2 | g | Fibra | ||||
0 | g | Ácidos orgânicos | ||||
1 | .1 | g | Proteína | |||
81 | .8 | g | Água | |||
1 | .4 | g | Outros |
0 | .0 | % | Álcool | |||
18 | .8 | % | Hidratos de carbono | |||
73 | .4 | % | Lípidos | |||
3 | .6 | % | Fibra | |||
0 | .0 | % | Ácidos orgânicos | |||
4 | .2 | % | Proteína |
Valor | Unidade | Por porção habitual | Por porção recomendada | |
---|---|---|---|---|
Valor Energético | ||||
Energia | 107 | kcal | ||
Energia | 444 | kJ | ||
Macroconstituintes | ||||
Lípidos | 8.8 | g | ||
Ácidos gordos saturados | 1.9 | g | ||
Ácidos gordos monoinsaturados | 5.6 | g | ||
Ácidos gordos polinsaturados | 1.3 | g | ||
Ácido linoleico | 1.1 | g | ||
Ácidos gordos trans | 0 | g | ||
Hidratos de carbono | 4.9 | g | ||
Açúcares | 4.5 | g | ||
Sacarose | 0.4 | g | ||
Lactose | 0 | g | ||
Oligossacáridos | 0.4 | g | ||
Amido | 0 | g | ||
Sal | 0.5 | g | ||
Fibra | 2 | g | ||
Proteína | 1.1 | g | ||
Álcool | 0 | g | ||
Água | 81.8 | g | ||
Ácidos orgânicos | 0 | g | ||
Colesterol | 0 | mg | ||
Vitaminas | ||||
Vitamina A total (equivalentes de retinol) | 80 | µg | ||
Caroteno | 446 | µg | ||
Vitamina D | 0 | µg | ||
a-tocoferol | 2.4 | mg | ||
Tiamina | 0.09 | mg | ||
Riboflavina | 0.04 | mg | ||
Niacina | 0.8 | mg | ||
Equivalentes de niacina | 1 | mg | ||
Triptofano/60 | 0.2 | mg | ||
Vitamina B6 | 0.18 | mg | ||
Vitamina B12 | 0 | µg | ||
Vitamina C | 18 | mg | ||
Folatos | 19 | µg | ||
Minerais | ||||
Cinza | 1.40 | g | ||
Sódio (Na) | 210 | mg | ||
Potássio (K) | 350 | mg | ||
Cálcio (Ca) | 26 | mg | ||
Fósforo (P) | 30 | mg | ||
Magnésio (Mg) | 18 | mg | ||
Ferro (Fe) | 1 | mg | ||
Zinco (Zn) | 0.2 | mg |
Código | Descrição |
---|---|
P0024 | HUMAN CONSUMER, NO AGE SPECIFICATION |
N0001 | FOOD CONTACT SURFACE NOT KNOWN |
M0001 | CONTAINER OR WRAPPING NOT KNOWN |
K0003 | NO PACKING MEDIUM USED |
J0001 | PRESERVATION METHOD NOT KNOWN |
H0212 | VEGETABLE ADDED |
H0151 | SPICE OR HERB ADDED |
G0003 | COOKING METHOD NOT APPLICABLE |
F0014 | FULLY HEAT-TREATED |
E0121 | LIQUID, HIGH VISCOSITY, WITH SMALL PARTICLES |
C0229 | FRUIT, PEEL REMOVED, CORE, PIT OR SEED REMOVED |
B1276 | TOMATO |
A0862 | SAVOURY SAUCE (EUROFIR) |
A0735 | 12 MISCELLANEOUS FOODS (EUROCODE2) |
A0722 | 32 MISCELLANEOUS FOODS (EFG) |
A0662 | 14 MANUFACTURED FOODS (SINGLE INGREDIENT) OF PLANT ORIGIN (CCPR) |
A0463 | SALTS AND SPICES, SOUPS, SAUCES AND SALADS, PROTEIN PRODUCTS ETC. (CIAA) |
A0286 | GRAVY OR SAUCE (US CFR) |