0 | g | Álcool | ||||
23 | .1 | g | Hidratos de carbono | |||
18 | .8 | g | Lípidos | |||
0 | .9 | g | Fibra | |||
0 | g | Ácidos orgânicos | ||||
13 | .2 | g | Proteína | |||
42 | .4 | g | Água | |||
1 | .6 | g | Outros |
0 | .0 | % | Álcool | |||
29 | .8 | % | Hidratos de carbono | |||
52 | .7 | % | Lípidos | |||
0 | .5 | % | Fibra | |||
0 | .0 | % | Ácidos orgânicos | |||
17 | .0 | % | Proteína |
Valor | Unidade | Por porção habitual | Por porção recomendada | |
---|---|---|---|---|
Valor Energético | ||||
Energia | 316 | kcal | ||
Energia | 1320 | kJ | ||
Macroconstituintes | ||||
Lípidos | 18.8 | g | ||
Ácidos gordos saturados | 4.8 | g | ||
Ácidos gordos monoinsaturados | 5.4 | g | ||
Ácidos gordos polinsaturados | 5.8 | g | ||
Ácido linoleico | 5.7 | g | ||
Ácidos gordos trans | 0.3 | g | ||
Hidratos de carbono | 23.1 | g | ||
Açúcares | 0.5 | g | ||
Sacarose | 0 | g | ||
Lactose | 0 | g | ||
Oligossacáridos | 0 | g | ||
Amido | 22.6 | g | ||
Sal | 1.6 | g | ||
Fibra | 0.9 | g | ||
Proteína | 13.2 | g | ||
Álcool | 0 | g | ||
Água | 42.4 | g | ||
Ácidos orgânicos | 0 | g | ||
Colesterol | 84 | mg | ||
Vitaminas | ||||
Vitamina A total (equivalentes de retinol) | 41 | µg | ||
Caroteno | 0 | µg | ||
Vitamina D | 0.2 | µg | ||
a-tocoferol | 2.9 | mg | ||
Tiamina | 0.21 | mg | ||
Riboflavina | 0.17 | mg | ||
Niacina | 1.3 | mg | ||
Equivalentes de niacina | 2.8 | mg | ||
Triptofano/60 | 1.5 | mg | ||
Vitamina B6 | 0.14 | mg | ||
Vitamina B12 | 0.93 | µg | ||
Vitamina C | 0 | mg | ||
Folatos | 9.6 | µg | ||
Minerais | ||||
Cinza | 2.50 | g | ||
Sódio (Na) | 640 | mg | ||
Potássio (K) | 220 | mg | ||
Cálcio (Ca) | 25 | mg | ||
Fósforo (P) | 120 | mg | ||
Magnésio (Mg) | 23 | mg | ||
Ferro (Fe) | 2 | mg | ||
Zinco (Zn) | 1.6 | mg |
Código | Descrição |
---|---|
P0024 | HUMAN CONSUMER, NO AGE SPECIFICATION |
N0001 | FOOD CONTACT SURFACE NOT KNOWN |
M0001 | CONTAINER OR WRAPPING NOT KNOWN |
K0003 | NO PACKING MEDIUM USED |
J0001 | PRESERVATION METHOD NOT KNOWN |
H0233 | FAT OR OIL COATED |
H0188 | BREADED OR BATTER-COATED |
H0152 | GRAIN ADDED |
G0025 | COOKED WITH ADDED FAT OR OIL |
F0014 | FULLY HEAT-TREATED |
E0105 | WHOLE, SHAPE ACHIEVED BY FORMING, THICKNESS 1.5-7 CM. |
C0103 | MEAT PART |
B1134 | ANIMAL (MAMMAL) |
A0793 | MEAT OR MEAT PRODUCT (EUROFIR) |
A0726 | 03 MEAT AND MEAT PRODUCTS (EUROCODE2) |
A0714 | 24 RED MEAT AND MEAT PRODUCTS (EFG) |
A0221 | SAUSAGE OR LUNCHEON MEAT (US CFR) |