0 | g | Álcool | ||||
53 | .1 | g | Hidratos de carbono | |||
33 | .9 | g | Lípidos | |||
1 | .3 | g | Fibra | |||
0 | g | Ácidos orgânicos | ||||
8 | g | Proteína | ||||
1 | .6 | g | Água | |||
2 | .1 | g | Outros |
0 | .0 | % | Álcool | |||
39 | .2 | % | Hidratos de carbono | |||
54 | .5 | % | Lípidos | |||
0 | .5 | % | Fibra | |||
0 | .0 | % | Ácidos orgânicos | |||
5 | .9 | % | Proteína |
Valor | Unidade | Por porção habitual | Por porção recomendada | |
---|---|---|---|---|
Valor Energético | ||||
Energia | 552 | kcal | ||
Energia | 2300 | kJ | ||
Macroconstituintes | ||||
Lípidos | 33.9 | g | ||
Ácidos gordos saturados | 19.8 | g | ||
Ácidos gordos monoinsaturados | 10.1 | g | ||
Ácidos gordos polinsaturados | 1 | g | ||
Ácido linoleico | 1.0 | g | ||
Ácidos gordos trans | 0.2 | g | ||
Hidratos de carbono | 53.1 | g | ||
Açúcares | 53.1 | g | ||
Sacarose | 43.8 | g | ||
Lactose | 9.3 | g | ||
Oligossacáridos | 0 | g | ||
Amido | 0 | g | ||
Sal | 0.3 | g | ||
Fibra | 1.3 | g | ||
Proteína | 8 | g | ||
Álcool | 0 | g | ||
Água | 1.6 | g | ||
Ácidos orgânicos | 0 | g | ||
Colesterol | 30 | mg | ||
Vitaminas | ||||
Vitamina A total (equivalentes de retinol) | 7 | µg | ||
Caroteno | 40 | µg | ||
Vitamina D | 0 | µg | ||
a-tocoferol | 0.74 | mg | ||
Tiamina | 0.2 | mg | ||
Riboflavina | 0.46 | mg | ||
Niacina | 2 | mg | ||
Equivalentes de niacina | 3.3 | mg | ||
Triptofano/60 | 1.3 | mg | ||
Vitamina B6 | 0.07 | mg | ||
Vitamina B12 | 0.01 | µg | ||
Vitamina C | 0 | mg | ||
Folatos | 10 | µg | ||
Minerais | ||||
Cinza | 2.06 | g | ||
Sódio (Na) | 120 | mg | ||
Potássio (K) | 420 | mg | ||
Cálcio (Ca) | 190 | mg | ||
Fósforo (P) | 230 | mg | ||
Magnésio (Mg) | 55 | mg | ||
Ferro (Fe) | 1.2 | mg | ||
Zinco (Zn) | 0.2 | mg |
Código | Descrição |
---|---|
P0024 | HUMAN CONSUMER, NO AGE SPECIFICATION |
N0001 | FOOD CONTACT SURFACE NOT KNOWN |
M0190 | ALUMINUM FOIL WRAPPER |
K0003 | NO PACKING MEDIUM USED |
J0145 | PRESERVED BY REDUCING WATER ACTIVITY |
H0297 | MILK OR MILK PRODUCT ADDED |
H0231 | CHOCOLATE OR COCOA ADDED |
H0221 | FAT OR OIL ADDED |
H0136 | SUGAR OR SUGAR SYRUP ADDED |
H0117 | FLAVORING OR TASTE INGREDIENT ADDED |
G0003 | COOKING METHOD NOT APPLICABLE |
F0014 | FULLY HEAT-TREATED |
E0140 | WHOLE, SHAPE ACHIEVED BY FORMING, THICKNESS 0.3-1.5 CM. |
C0155 | SEED |
B1318 | CACAO |
A0839 | CHOCOLATE OR CHOCOLATE PRODUCT (EUROFIR) |
A0733 | 10 SUGAR, CHOCOLATE AND RELATED PRODUCTS (EUROCODE2) |
A0699 | 09 CHOCOLATE (EFG) |
A0663 | 15 MANUFACTURED FOODS (MULTI-INGREDIENT) OF PLANT ORIGIN (CCPR) |
A0630 | CONFECTIONARY (CCFAC) |
A0456 | CONFECTIONARY (CIAA) |
A0272 | CACAO OR CHOCOLATE PRODUCT (US CFR) |