0 | g | Álcool | ||||
1 | .7 | g | Hidratos de carbono | |||
33 | .2 | g | Lípidos | |||
0 | g | Fibra | ||||
0 | g | Ácidos orgânicos | ||||
18 | .3 | g | Proteína | |||
42 | g | Água | ||||
4 | .8 | g | Outros |
0 | .0 | % | Álcool | |||
1 | .8 | % | Hidratos de carbono | |||
78 | .3 | % | Lípidos | |||
0 | .0 | % | Fibra | |||
0 | .0 | % | Ácidos orgânicos | |||
19 | .8 | % | Proteína |
Valor | Unidade | Por porção habitual | Por porção recomendada | |
---|---|---|---|---|
Valor Energético | ||||
Energia | 379 | kcal | ||
Energia | 1570 | kJ | ||
Macroconstituintes | ||||
Lípidos | 33.2 | g | ||
Ácidos gordos saturados | 12.4 | g | ||
Ácidos gordos monoinsaturados | 15.2 | g | ||
Ácidos gordos polinsaturados | 3.4 | g | ||
Ácido linoleico | 3.0 | g | ||
Ácidos gordos trans | 0.1 | g | ||
Hidratos de carbono | 1.7 | g | ||
Açúcares | 0 | g | ||
Sacarose | 0 | g | ||
Lactose | 0 | g | ||
Oligossacáridos | 0 | g | ||
Amido | 1.7 | g | ||
Sal | 3.9 | g | ||
Fibra | 0 | g | ||
Proteína | 18.3 | g | ||
Álcool | 0 | g | ||
Água | 42 | g | ||
Ácidos orgânicos | 0 | g | ||
Colesterol | 60 | mg | ||
Vitaminas | ||||
Vitamina A total (equivalentes de retinol) | 0 | µg | ||
Caroteno | 0 | µg | ||
Vitamina D | 0 | µg | ||
a-tocoferol | 0.06 | mg | ||
Tiamina | 0.12 | mg | ||
Riboflavina | 0.16 | mg | ||
Niacina | 4 | mg | ||
Equivalentes de niacina | 7.4 | mg | ||
Triptofano/60 | 3.4 | mg | ||
Vitamina B6 | 0.15 | mg | ||
Vitamina B12 | 1.4 | µg | ||
Vitamina C | 0 | mg | ||
Folatos | 3 | µg | ||
Minerais | ||||
Cinza | 3.90 | g | ||
Sódio (Na) | 1540 | mg | ||
Potássio (K) | 200 | mg | ||
Cálcio (Ca) | 21 | mg | ||
Fósforo (P) | 180 | mg | ||
Magnésio (Mg) | 14 | mg | ||
Ferro (Fe) | 2.2 | mg | ||
Zinco (Zn) | 2.6 | mg |
Código | Descrição |
---|---|
Z0100 | SOLID CONTAINING MEDIUM OR LARGE CHUNKS (>8 MM.) |
Z0095 | SAUSAGE CASING NOT KNOWN |
P0024 | HUMAN CONSUMER, NO AGE SPECIFICATION |
N0001 | FOOD CONTACT SURFACE NOT KNOWN |
M0001 | CONTAINER OR WRAPPING NOT KNOWN |
K0003 | NO PACKING MEDIUM USED |
J0131 | PRESERVED BY CHILLING |
H0001 | TREATMENT APPLIED NOT KNOWN |
G0003 | COOKING METHOD NOT APPLICABLE |
F0014 | FULLY HEAT-TREATED |
E0146 | WHOLE, SHAPE ACHIEVED BY FORMING, THICKNESS BIGGER THAN 7 CM. |
C0103 | MEAT PART |
B1136 | SWINE |
A0798 | SAUSAGE OR SIMILAR MEAT PRODUCT (EUROFIR) |
A0726 | 03 MEAT AND MEAT PRODUCTS (EUROCODE2) |
A0714 | 24 RED MEAT AND MEAT PRODUCTS (EFG) |
A0667 | 19 MANUFACTURED FOOD (MULTI-INGREDIENT) OF ANIMAL ORIGIN (CCPR) |
A0633 | MEAT AND MEAT PRODUCTS (CCFAC) |
A0459 | MEAT AND MEAT PRODUCTS (CIAA) |
A0221 | SAUSAGE OR LUNCHEON MEAT (US CFR) |