0 | g | Álcool | ||||
2 | .4 | g | Hidratos de carbono | |||
14 | .7 | g | Lípidos | |||
0 | .1 | g | Fibra | |||
0 | g | Ácidos orgânicos | ||||
9 | g | Proteína | ||||
70 | g | Água | ||||
3 | .8 | g | Outros |
0 | .0 | % | Álcool | |||
5 | .5 | % | Hidratos de carbono | |||
73 | .6 | % | Lípidos | |||
0 | .1 | % | Fibra | |||
0 | .0 | % | Ácidos orgânicos | |||
20 | .7 | % | Proteína |
Valor | Unidade | Por porção habitual | Por porção recomendada | |
---|---|---|---|---|
Valor Energético | ||||
Energia | 178 | kcal | ||
Energia | 739 | kJ | ||
Macroconstituintes | ||||
Lípidos | 14.7 | g | ||
Ácidos gordos saturados | 4.8 | g | ||
Ácidos gordos monoinsaturados | 5.7 | g | ||
Ácidos gordos polinsaturados | 1.6 | g | ||
Ácido linoleico | 1.4 | g | ||
Ácidos gordos trans | 0 | g | ||
Hidratos de carbono | 2.4 | g | ||
Açúcares | 1.2 | g | ||
Sacarose | 0 | g | ||
Lactose | 0 | g | ||
Oligossacáridos | 0 | g | ||
Amido | 1.2 | g | ||
Sal | 2.5 | g | ||
Fibra | 0.1 | g | ||
Proteína | 9 | g | ||
Álcool | 0 | g | ||
Água | 70 | g | ||
Ácidos orgânicos | 0 | g | ||
Colesterol | 46 | mg | ||
Vitaminas | ||||
Vitamina A total (equivalentes de retinol) | 0 | µg | ||
Caroteno | 0 | µg | ||
Vitamina D | 0 | µg | ||
a-tocoferol | 0.3 | mg | ||
Tiamina | 0.15 | mg | ||
Riboflavina | 0.08 | mg | ||
Niacina | 1.1 | mg | ||
Equivalentes de niacina | 2.5 | mg | ||
Triptofano/60 | 1.4 | mg | ||
Vitamina B6 | 0.1 | mg | ||
Vitamina B12 | 0.75 | µg | ||
Vitamina C | 0 | mg | ||
Folatos | 1 | µg | ||
Minerais | ||||
Cinza | 2.60 | g | ||
Sódio (Na) | 1010 | mg | ||
Potássio (K) | 61 | mg | ||
Cálcio (Ca) | 14 | mg | ||
Fósforo (P) | 99 | mg | ||
Magnésio (Mg) | 4 | mg | ||
Ferro (Fe) | 1 | mg | ||
Zinco (Zn) | 0.5 | mg | ||
Iodo | 13 | µg |
Código | Descrição |
---|---|
A0221 | SAUSAGE OR LUNCHEON MEAT (US CFR) |
A0714 | 24 RED MEAT AND MEAT PRODUCTS (EFG) |
A0726 | 03 MEAT AND MEAT PRODUCTS (EUROCODE2) |
A0798 | SAUSAGE OR SIMILAR MEAT PRODUCT (EUROFIR) |
B1136 | SWINE |
C0103 | MEAT PART |
E0147 | WHOLE, SHAPE ACHIEVED BY FORMING |
F0014 | FULLY HEAT-TREATED |
G0003 | COOKING METHOD NOT APPLICABLE |
H0110 | SMOKED BY ADDING SMOKE CONCENTRATE |
H0117 | FLAVORING OR TASTE INGREDIENT ADDED |
H0148 | WATER ADDED |
H0150 | COLOR ADDED |
H0262 | ANIMAL FAT OR OIL ADDED |
H0306 | HOMOGENIZED OR EMULSIFIED |
J0100 | PRESERVED BY ADDING CHEMICALS |
J0110 | STERILIZED AFTER FILLING |
J0120 | PRESERVED BY HEAT TREATMENT |
K0001 | PACKING MEDIUM NOT KNOWN |
M0001 | CONTAINER OR WRAPPING NOT KNOWN |
N0001 | FOOD CONTACT SURFACE NOT KNOWN |
P0024 | HUMAN CONSUMER, NO AGE SPECIFICATION |
Z0094 | EDIBLE SAUSAGE CASING |