0 | g | Álcool | ||||
64 | .9 | g | Hidratos de carbono | |||
0 | g | Lípidos | ||||
0 | .7 | g | Fibra | |||
0 | g | Ácidos orgânicos | ||||
0 | .2 | g | Proteína | |||
33 | .9 | g | Água | |||
0 | .3 | g | Outros |
0 | .0 | % | Álcool | |||
99 | .2 | % | Hidratos de carbono | |||
0 | .0 | % | Lípidos | |||
0 | .5 | % | Fibra | |||
0 | .0 | % | Ácidos orgânicos | |||
0 | .3 | % | Proteína |
Valor | Unidade | Por porção habitual | Por porção recomendada | |
---|---|---|---|---|
Valor Energético | ||||
Energia | 262 | kcal | ||
Energia | 1110 | kJ | ||
Macroconstituintes | ||||
Lípidos | 0 | g | ||
Ácidos gordos saturados | 0 | g | ||
Ácidos gordos monoinsaturados | 0 | g | ||
Ácidos gordos polinsaturados | 0 | g | ||
Ácido linoleico | 0 | g | ||
Ácidos gordos trans | 0 | g | ||
Hidratos de carbono | 64.9 | g | ||
Açúcares | 64.9 | g | ||
Sacarose | 11.9 | g | ||
Lactose | 0 | g | ||
Oligossacáridos | 0 | g | ||
Amido | 0 | g | ||
Sal | 0.0 | g | ||
Fibra | 0.7 | g | ||
Proteína | 0.2 | g | ||
Álcool | 0 | g | ||
Água | 33.9 | g | ||
Ácidos orgânicos | 0 | g | ||
Colesterol | 0 | mg | ||
Vitaminas | ||||
Vitamina A total (equivalentes de retinol) | 0 | µg | ||
Caroteno | 0 | µg | ||
Vitamina D | 0 | µg | ||
a-tocoferol | 0 | mg | ||
Tiamina | 0.02 | mg | ||
Riboflavina | 0.05 | mg | ||
Niacina | 0 | mg | ||
Equivalentes de niacina | 0 | mg | ||
Triptofano/60 | 0 | mg | ||
Vitamina B6 | 0 | mg | ||
Vitamina B12 | 0 | µg | ||
Vitamina C | 0 | mg | ||
Folatos | 0 | µg | ||
Minerais | ||||
Cinza | 0.22 | g | ||
Sódio (Na) | 12 | mg | ||
Potássio (K) | 100 | mg | ||
Cálcio (Ca) | 10 | mg | ||
Fósforo (P) | 12 | mg | ||
Magnésio (Mg) | 5 | mg | ||
Ferro (Fe) | 1.5 | mg | ||
Zinco (Zn) | 0 | mg |
Código | Descrição |
---|---|
P0024 | HUMAN CONSUMER, NO AGE SPECIFICATION |
N0001 | FOOD CONTACT SURFACE NOT KNOWN |
M0001 | CONTAINER OR WRAPPING NOT KNOWN |
K0003 | NO PACKING MEDIUM USED |
J0146 | PRESERVED BY ADDING SUGAR |
J0145 | PRESERVED BY REDUCING WATER ACTIVITY |
J0120 | PRESERVED BY HEAT TREATMENT |
H0136 | SUGAR OR SUGAR SYRUP ADDED |
G0001 | COOKING METHOD NOT KNOWN |
F0014 | FULLY HEAT-TREATED |
E0134 | SEMISOLID WITH SOLID PIECES |
C0140 | FRUIT, PEEL PRESENT, CORE, PIT OR SEED PRESENT |
B1306 | CHERRY |
A0837 | JAM OR MARMALADE (EUROFIR) |
A0732 | 09 FRUIT AND FRUIT PRODUCTS (EUROCODE2) |
A0707 | 17 FRUITS (EFG) |
A0662 | 14 MANUFACTURED FOODS (SINGLE INGREDIENT) OF PLANT ORIGIN (CCPR) |
A0629 | FRUITS AND VEGETABLES (CCFAC) |
A0455 | FRUITS AND VEGETABLES (CIAA) |
A0251 | FRUIT PRESERVE OR JAM (US CFR) |