0 | g | Álcool | ||||
0 | g | Hidratos de carbono | ||||
6 | .1 | g | Lípidos | |||
0 | g | Fibra | ||||
0 | g | Ácidos orgânicos | ||||
29 | .2 | g | Proteína | |||
62 | .4 | g | Água | |||
2 | .3 | g | Outros |
0 | .0 | % | Álcool | |||
0 | .0 | % | Hidratos de carbono | |||
31 | .3 | % | Lípidos | |||
0 | .0 | % | Fibra | |||
0 | .0 | % | Ácidos orgânicos | |||
68 | .7 | % | Proteína |
Valor | Unidade | Por porção habitual | Por porção recomendada | |
---|---|---|---|---|
Valor Energético | ||||
Energia | 172 | kcal | ||
Energia | 722 | kJ | ||
Macroconstituintes | ||||
Lípidos | 6.1 | g | ||
Ácidos gordos saturados | 2.6 | g | ||
Ácidos gordos monoinsaturados | 2.6 | g | ||
Ácidos gordos polinsaturados | 0.4 | g | ||
Ácido linoleico | 0.1 | g | ||
Ácidos gordos trans | 0.3 | g | ||
Hidratos de carbono | 0 | g | ||
Açúcares | 0 | g | ||
Sacarose | 0 | g | ||
Lactose | 0 | g | ||
Oligossacáridos | 0 | g | ||
Amido | 0 | g | ||
Sal | 0.7 | g | ||
Fibra | 0 | g | ||
Proteína | 29.2 | g | ||
Álcool | 0 | g | ||
Água | 62.4 | g | ||
Ácidos orgânicos | 0 | g | ||
Colesterol | 89 | mg | ||
Vitaminas | ||||
Vitamina A total (equivalentes de retinol) | 0 | µg | ||
Caroteno | 0 | µg | ||
Vitamina D | 0.4 | µg | ||
a-tocoferol | 0.04 | mg | ||
Tiamina | 0.07 | mg | ||
Riboflavina | 0.2 | mg | ||
Niacina | 4 | mg | ||
Equivalentes de niacina | 10 | mg | ||
Triptofano/60 | 6.2 | mg | ||
Vitamina B6 | 0.31 | mg | ||
Vitamina B12 | 2 | µg | ||
Vitamina C | 0 | mg | ||
Folatos | 12 | µg | ||
Minerais | ||||
Cinza | 1.80 | g | ||
Sódio (Na) | 260 | mg | ||
Potássio (K) | 380 | mg | ||
Cálcio (Ca) | 14 | mg | ||
Fósforo (P) | 180 | mg | ||
Magnésio (Mg) | 31 | mg | ||
Ferro (Fe) | 2.1 | mg | ||
Zinco (Zn) | 5.3 | mg |
Código | Descrição |
---|---|
Z0143 | FAUX-FILET |
P0024 | HUMAN CONSUMER, NO AGE SPECIFICATION |
N0001 | FOOD CONTACT SURFACE NOT KNOWN |
M0001 | CONTAINER OR WRAPPING NOT KNOWN |
K0003 | NO PACKING MEDIUM USED |
J0001 | PRESERVATION METHOD NOT KNOWN |
H0001 | TREATMENT APPLIED NOT KNOWN |
G0005 | BAKED OR ROASTED |
F0014 | FULLY HEAT-TREATED |
E0104 | WHOLE AND PIECES |
C0270 | SKELETAL MEAT PART, WITHOUT BONE AND SKIN, WITHOUT SEPARABLE FAT |
B1161 | CATTLE |
A0799 | MEAT DISH (EUROFIR) |
A0737 | 030 MEAT (FROM MAMMALS OTHER THAN MARINE MAMMALS) (MM) (CCPR) |
A0726 | 03 MEAT AND MEAT PRODUCTS (EUROCODE2) |
A0714 | 24 RED MEAT AND MEAT PRODUCTS (EFG) |
A0633 | MEAT AND MEAT PRODUCTS (CCFAC) |
A0459 | MEAT AND MEAT PRODUCTS (CIAA) |
A0150 | MEAT OR MEAT PRODUCT (FROM MAMMAL) (US CFR) |