0 | g | Álcool | ||||
3 | .2 | g | Hidratos de carbono | |||
0 | .3 | g | Lípidos | |||
0 | .9 | g | Fibra | |||
0 | g | Ácidos orgânicos | ||||
1 | g | Proteína | ||||
93 | .8 | g | Água | |||
0 | .8 | g | Outros |
0 | .0 | % | Álcool | |||
60 | .6 | % | Hidratos de carbono | |||
12 | .4 | % | Lípidos | |||
8 | .0 | % | Fibra | |||
0 | .0 | % | Ácidos orgânicos | |||
19 | .0 | % | Proteína |
Valor | Unidade | Por porção habitual | Por porção recomendada | |
---|---|---|---|---|
Valor Energético | ||||
Energia | 21 | kcal | ||
Energia | 90 | kJ | ||
Macroconstituintes | ||||
Lípidos | 0.3 | g | ||
Ácidos gordos saturados | 0.1 | g | ||
Ácidos gordos monoinsaturados | 0 | g | ||
Ácidos gordos polinsaturados | 0.2 | g | ||
Ácido linoleico | 0.2 | g | ||
Ácidos gordos trans | 0 | g | ||
Hidratos de carbono | 3.2 | g | ||
Açúcares | 3 | g | ||
Sacarose | 0 | g | ||
Lactose | 0 | g | ||
Oligossacáridos | 0 | g | ||
Amido | 0.2 | g | ||
Sal | 0.1 | g | ||
Fibra | 0.9 | g | ||
Proteína | 1 | g | ||
Álcool | 0 | g | ||
Água | 93.8 | g | ||
Ácidos orgânicos | 0 | g | ||
Colesterol | 0 | mg | ||
Vitaminas | ||||
Vitamina A total (equivalentes de retinol) | 333 | µg | ||
Caroteno | 2000 | µg | ||
Vitamina D | 0 | µg | ||
a-tocoferol | 1.2 | mg | ||
Tiamina | 0.04 | mg | ||
Riboflavina | 0.03 | mg | ||
Niacina | 0.9 | mg | ||
Equivalentes de niacina | 1 | mg | ||
Triptofano/60 | 0.1 | mg | ||
Vitamina B6 | 0.11 | mg | ||
Vitamina B12 | 0 | µg | ||
Vitamina C | 15 | mg | ||
Folatos | 11 | µg | ||
Minerais | ||||
Cinza | 0.76 | g | ||
Sódio (Na) | 29 | mg | ||
Potássio (K) | 270 | mg | ||
Cálcio (Ca) | 10 | mg | ||
Fósforo (P) | 25 | mg | ||
Magnésio (Mg) | 11 | mg | ||
Ferro (Fe) | 0.6 | mg | ||
Zinco (Zn) | 0.3 | mg |
Código | Descrição |
---|---|
Z0112 | FOOD INDUSTRY PREPARED |
P0024 | HUMAN CONSUMER, NO AGE SPECIFICATION |
N0001 | FOOD CONTACT SURFACE NOT KNOWN |
M0001 | CONTAINER OR WRAPPING NOT KNOWN |
K0011 | PACKED IN EDIBLE MEDIUM |
J0123 | STERILIZED BY HEAT |
H0001 | TREATMENT APPLIED NOT KNOWN |
G0003 | COOKING METHOD NOT APPLICABLE |
F0014 | FULLY HEAT-TREATED |
E0150 | WHOLE, NATURAL SHAPE |
C0163 | FRUIT, PEEL UNDETERMINED, CORE, PIT OR SEED PRESENT |
B1276 | TOMATO |
A0827 | VEGETABLE PRODUCT (EUROFIR) |
A0731 | 08 VEGETABLES AND VEGETABLE PRODUCTS (EUROCODE2) |
A0705 | 15 VEGETABLES, EXCLUDING POTATOES (EFG) |
A0661 | 13 DERIVED PRODUCTS OF PLANT ORIGIN (CCPR) |
A0629 | FRUITS AND VEGETABLES (CCFAC) |
A0455 | FRUITS AND VEGETABLES (CIAA) |
A0152 | VEGETABLE OR VEGETABLE PRODUCT (US CFR) |