0 | g | Álcool | ||||
1 | .4 | g | Hidratos de carbono | |||
0 | .2 | g | Lípidos | |||
2 | .9 | g | Fibra | |||
0 | g | Ácidos orgânicos | ||||
2 | .2 | g | Proteína | |||
92 | .7 | g | Água | |||
0 | .6 | g | Outros |
0 | .0 | % | Álcool | |||
25 | .9 | % | Hidratos de carbono | |||
8 | .1 | % | Lípidos | |||
25 | .3 | % | Fibra | |||
0 | .0 | % | Ácidos orgânicos | |||
40 | .7 | % | Proteína |
Valor | Unidade | Por porção habitual | Por porção recomendada | |
---|---|---|---|---|
Valor Energético | ||||
Energia | 22 | kcal | ||
Energia | 92 | kJ | ||
Macroconstituintes | ||||
Lípidos | 0.2 | g | ||
Ácidos gordos saturados | 0 | g | ||
Ácidos gordos monoinsaturados | 0 | g | ||
Ácidos gordos polinsaturados | 0.1 | g | ||
Ácido linoleico | 0.1 | g | ||
Ácidos gordos trans | 0 | g | ||
Hidratos de carbono | 1.4 | g | ||
Açúcares | 1.3 | g | ||
Sacarose | 0.1 | g | ||
Lactose | 0 | g | ||
Oligossacáridos | 0 | g | ||
Amido | 0.1 | g | ||
Sal | 0.3 | g | ||
Fibra | 2.9 | g | ||
Proteína | 2.2 | g | ||
Álcool | 0 | g | ||
Água | 92.7 | g | ||
Ácidos orgânicos | 0 | g | ||
Colesterol | 0 | mg | ||
Vitaminas | ||||
Vitamina A total (equivalentes de retinol) | 104 | µg | ||
Caroteno | 625 | µg | ||
Vitamina D | 0 | µg | ||
a-tocoferol | 0.2 | mg | ||
Tiamina | 0.1 | mg | ||
Riboflavina | 0.02 | mg | ||
Niacina | 0.6 | mg | ||
Equivalentes de niacina | 1 | mg | ||
Triptofano/60 | 0.4 | mg | ||
Vitamina B6 | 0.11 | mg | ||
Vitamina B12 | 0 | µg | ||
Vitamina C | 44 | mg | ||
Folatos | 70 | µg | ||
Minerais | ||||
Cinza | 0.64 | g | ||
Sódio (Na) | 100 | mg | ||
Potássio (K) | 200 | mg | ||
Cálcio (Ca) | 46 | mg | ||
Fósforo (P) | 57 | mg | ||
Magnésio (Mg) | 8 | mg | ||
Ferro (Fe) | 0.4 | mg | ||
Zinco (Zn) | 0.2 | mg |
Código | Descrição |
---|---|
P0024 | HUMAN CONSUMER, NO AGE SPECIFICATION |
N0001 | FOOD CONTACT SURFACE NOT KNOWN |
M0001 | CONTAINER OR WRAPPING NOT KNOWN |
K0003 | NO PACKING MEDIUM USED |
J0001 | PRESERVATION METHOD NOT KNOWN |
H0001 | TREATMENT APPLIED NOT KNOWN |
G0015 | BOILED AND DRAINED |
F0014 | FULLY HEAT-TREATED |
E0150 | WHOLE, NATURAL SHAPE |
C0151 | HEAD (PLANT) |
B2415 | SAVOY CABBAGE |
A0826 | VEGETABLE (EXCLUDING POTATO) (EUROFIR) |
A0731 | 08 VEGETABLES AND VEGETABLE PRODUCTS (EUROCODE2) |
A0705 | 15 VEGETABLES, EXCLUDING POTATOES (EFG) |
A0675 | 010 BRASSICA (COLE OR CABBAGE) VEGETABLES, HEAD CABBAGE, FLOWERHEAD BRASSICAS (VB) (CCPR) |
A0629 | FRUITS AND VEGETABLES (CCFAC) |
A0455 | FRUITS AND VEGETABLES (CIAA) |
A0152 | VEGETABLE OR VEGETABLE PRODUCT (US CFR) |