0 | g | Álcool | ||||
0 | g | Hidratos de carbono | ||||
24 | .2 | g | Lípidos | |||
0 | g | Fibra | ||||
0 | g | Ácidos orgânicos | ||||
11 | .2 | g | Proteína | |||
61 | .9 | g | Água | |||
2 | .7 | g | Outros |
0 | .0 | % | Álcool | |||
0 | .0 | % | Hidratos de carbono | |||
82 | .5 | % | Lípidos | |||
0 | .0 | % | Fibra | |||
0 | .0 | % | Ácidos orgânicos | |||
17 | .5 | % | Proteína |
Valor | Unidade | Por porção habitual | Por porção recomendada | |
---|---|---|---|---|
Valor Energético | ||||
Energia | 263 | kcal | ||
Energia | 1090 | kJ | ||
Macroconstituintes | ||||
Lípidos | 24.2 | g | ||
Ácidos gordos saturados | 9.4 | g | ||
Ácidos gordos monoinsaturados | 10.9 | g | ||
Ácidos gordos polinsaturados | 2 | g | ||
Ácido linoleico | 1.6 | g | ||
Ácidos gordos trans | 0.1 | g | ||
Hidratos de carbono | 0 | g | ||
Açúcares | 0 | g | ||
Sacarose | 0 | g | ||
Lactose | 0 | g | ||
Oligossacáridos | 0 | g | ||
Amido | 0 | g | ||
Sal | 2.5 | g | ||
Fibra | 0 | g | ||
Proteína | 11.2 | g | ||
Álcool | 0 | g | ||
Água | 61.9 | g | ||
Ácidos orgânicos | 0 | g | ||
Colesterol | 111 | mg | ||
Vitaminas | ||||
Vitamina A total (equivalentes de retinol) | 10 | µg | ||
Caroteno | 0 | µg | ||
Vitamina D | 0.8 | µg | ||
a-tocoferol | 0.2 | mg | ||
Tiamina | 0.08 | mg | ||
Riboflavina | 0.1 | mg | ||
Niacina | 0.8 | mg | ||
Equivalentes de niacina | 3 | mg | ||
Triptofano/60 | 2.2 | mg | ||
Vitamina B6 | 0.03 | mg | ||
Vitamina B12 | 0.2 | µg | ||
Vitamina C | 0 | mg | ||
Folatos | 3.2 | µg | ||
Minerais | ||||
Cinza | 2.70 | g | ||
Sódio (Na) | 1000 | mg | ||
Potássio (K) | 170 | mg | ||
Cálcio (Ca) | 43 | mg | ||
Fósforo (P) | 70 | mg | ||
Magnésio (Mg) | 19 | mg | ||
Ferro (Fe) | 14 | mg | ||
Zinco (Zn) | 1.3 | mg |
Código | Descrição |
---|---|
Z0100 | SOLID CONTAINING MEDIUM OR LARGE CHUNKS (>8 MM.) |
Z0095 | SAUSAGE CASING NOT KNOWN |
P0024 | HUMAN CONSUMER, NO AGE SPECIFICATION |
N0001 | FOOD CONTACT SURFACE NOT KNOWN |
M0001 | CONTAINER OR WRAPPING NOT KNOWN |
K0003 | NO PACKING MEDIUM USED |
J0001 | PRESERVATION METHOD NOT KNOWN |
H0001 | TREATMENT APPLIED NOT KNOWN |
G0015 | BOILED AND DRAINED |
F0022 | HEAT-TREATED |
E0147 | WHOLE, SHAPE ACHIEVED BY FORMING |
C0185 | BLOOD |
B1136 | SWINE |
A0798 | SAUSAGE OR SIMILAR MEAT PRODUCT (EUROFIR) |
A0726 | 03 MEAT AND MEAT PRODUCTS (EUROCODE2) |
A0714 | 24 RED MEAT AND MEAT PRODUCTS (EFG) |
A0667 | 19 MANUFACTURED FOOD (MULTI-INGREDIENT) OF ANIMAL ORIGIN (CCPR) |
A0221 | SAUSAGE OR LUNCHEON MEAT (US CFR) |