0 | g | Álcool | ||||
81 | .1 | g | Hidratos de carbono | |||
1 | .1 | g | Lípidos | |||
3 | .9 | g | Fibra | |||
0 | g | Ácidos orgânicos | ||||
7 | .9 | g | Proteína | |||
2 | .9 | g | Água | |||
3 | .1 | g | Outros |
0 | .0 | % | Álcool | |||
87 | .0 | % | Hidratos de carbono | |||
2 | .6 | % | Lípidos | |||
2 | .0 | % | Fibra | |||
0 | .0 | % | Ácidos orgânicos | |||
8 | .5 | % | Proteína |
Valor | Unidade | Por porção habitual | Por porção recomendada | |
---|---|---|---|---|
Valor Energético | ||||
Energia | 374 | kcal | ||
Energia | 1580 | kJ | ||
Macroconstituintes | ||||
Lípidos | 1.1 | g | ||
Ácidos gordos saturados | 0.3 | g | ||
Ácidos gordos monoinsaturados | 0.4 | g | ||
Ácidos gordos polinsaturados | 0.3 | g | ||
Ácido linoleico | 0.3 | g | ||
Ácidos gordos trans | 0.1 | g | ||
Hidratos de carbono | 81.1 | g | ||
Açúcares | 6.2 | g | ||
Sacarose | 3.4 | g | ||
Lactose | 0 | g | ||
Oligossacáridos | 0 | g | ||
Amido | 74.9 | g | ||
Sal | 1.8 | g | ||
Fibra | 3.9 | g | ||
Proteína | 7.9 | g | ||
Álcool | 0 | g | ||
Água | 2.9 | g | ||
Ácidos orgânicos | 0 | g | ||
Colesterol | 0 | mg | ||
Vitaminas | ||||
Vitamina A total (equivalentes de retinol) | 0 | µg | ||
Caroteno | 0 | µg | ||
Vitamina D | 2.8 | µg | ||
a-tocoferol | 0.4 | mg | ||
Tiamina | 0.48 | mg | ||
Riboflavina | 0.9 | mg | ||
Niacina | 3.8 | mg | ||
Equivalentes de niacina | 4.7 | mg | ||
Triptofano/60 | 0.9 | mg | ||
Vitamina B6 | 1.8 | mg | ||
Vitamina B12 | 0 | µg | ||
Vitamina C | 0 | mg | ||
Folatos | 167 | µg | ||
Minerais | ||||
Cinza | 3.07 | g | ||
Sódio (Na) | 700 | mg | ||
Potássio (K) | 100 | mg | ||
Cálcio (Ca) | 2 | mg | ||
Fósforo (P) | 47 | mg | ||
Magnésio (Mg) | 14 | mg | ||
Ferro (Fe) | 1 | mg | ||
Zinco (Zn) | 0.3 | mg | ||
Iodo | 1 | µg |
Código | Descrição |
---|---|
P0024 | HUMAN CONSUMER, NO AGE SPECIFICATION |
N0001 | FOOD CONTACT SURFACE NOT KNOWN |
M0155 | PAPERBOARD CONTAINER WITH LINER |
K0003 | NO PACKING MEDIUM USED |
J0116 | DEHYDRATED OR DRIED |
H0274 | FLAKED |
H0224 | CORN SYRUP ADDED |
H0173 | SALTED |
H0138 | WATER REMOVED |
H0136 | SUGAR OR SUGAR SYRUP ADDED |
H0117 | FLAVORING OR TASTE INGREDIENT ADDED |
G0010 | TOASTED |
F0014 | FULLY HEAT-TREATED |
E0153 | WHOLE, SHAPE ACHIEVED BY FORMING, THICKNESS <0.3 CM. |
C0155 | SEED |
B1379 | FIELD CORN |
A0729 | 06 GRAINS AND GRAIN PRODUCTS (EUROCODE2) |
A0692 | 02 BREAKFAST CEREALS (EFG) |
A0662 | 14 MANUFACTURED FOODS (SINGLE INGREDIENT) OF PLANT ORIGIN (CCPR) |
A0258 | BREAKFAST CEREAL (US CFR) |