0 | g | Álcool | ||||
19 | .9 | g | Hidratos de carbono | |||
0 | .6 | g | Lípidos | |||
1 | .5 | g | Fibra | |||
0 | g | Ácidos orgânicos | ||||
3 | .4 | g | Proteína | |||
75 | .4 | g | Água | |||
0 | g | Outros |
0 | .0 | % | Álcool | |||
78 | .6 | % | Hidratos de carbono | |||
5 | .2 | % | Lípidos | |||
2 | .8 | % | Fibra | |||
0 | .0 | % | Ácidos orgânicos | |||
13 | .4 | % | Proteína |
Valor | Unidade | Por porção habitual | Por porção recomendada | |
---|---|---|---|---|
Valor Energético | ||||
Energia | 102 | kcal | ||
Energia | 430 | kJ | ||
Macroconstituintes | ||||
Lípidos | 0.6 | g | ||
Ácidos gordos saturados | 0.1 | g | ||
Ácidos gordos monoinsaturados | 0.1 | g | ||
Ácidos gordos polinsaturados | 0.3 | g | ||
Ácido linoleico | 0.3 | g | ||
Ácidos gordos trans | 0 | g | ||
Hidratos de carbono | 19.9 | g | ||
Açúcares | 0.9 | g | ||
Sacarose | 0.3 | g | ||
Lactose | 0 | g | ||
Oligossacáridos | 0 | g | ||
Amido | 19 | g | ||
Sal | 0.6 | g | ||
Fibra | 1.5 | g | ||
Proteína | 3.4 | g | ||
Álcool | 0 | g | ||
Água | 75.4 | g | ||
Ácidos orgânicos | 0 | g | ||
Colesterol | 0 | mg | ||
Vitaminas | ||||
Vitamina A total (equivalentes de retinol) | 0 | µg | ||
Caroteno | 0 | µg | ||
Vitamina D | 0 | µg | ||
a-tocoferol | 0 | mg | ||
Tiamina | 0.04 | mg | ||
Riboflavina | 0.01 | mg | ||
Niacina | 0.5 | mg | ||
Equivalentes de niacina | 1.2 | mg | ||
Triptofano/60 | 0.7 | mg | ||
Vitamina B6 | 0.03 | mg | ||
Vitamina B12 | 0 | µg | ||
Vitamina C | 0 | mg | ||
Folatos | 7 | µg | ||
Minerais | ||||
Cinza | 0.50 | g | ||
Sódio (Na) | 240 | mg | ||
Potássio (K) | 31 | mg | ||
Cálcio (Ca) | 9 | mg | ||
Fósforo (P) | 45 | mg | ||
Magnésio (Mg) | 7 | mg | ||
Ferro (Fe) | 0.5 | mg | ||
Zinco (Zn) | 0.3 | mg | ||
Iodo | 1 | µg |
Código | Descrição |
---|---|
P0024 | HUMAN CONSUMER, NO AGE SPECIFICATION |
N0001 | FOOD CONTACT SURFACE NOT KNOWN |
M0001 | CONTAINER OR WRAPPING NOT KNOWN |
K0003 | NO PACKING MEDIUM USED |
J0001 | PRESERVATION METHOD NOT KNOWN |
H0001 | TREATMENT APPLIED NOT KNOWN |
G0015 | BOILED AND DRAINED |
F0014 | FULLY HEAT-TREATED |
E0153 | WHOLE, SHAPE ACHIEVED BY FORMING, THICKNESS <0.3 CM. |
C0208 | SEED, SKIN REMOVED, GERM REMOVED (ENDOSPERM) |
B1079 | DURUM WHEAT |
A0815 | PASTA AND SIMILAR PRODUCTS (EUROFIR) |
A0729 | 06 GRAINS AND GRAIN PRODUCTS (EUROCODE2) |
A0694 | 04 PASTA (EFG) |
A0662 | 14 MANUFACTURED FOODS (SINGLE INGREDIENT) OF PLANT ORIGIN (CCPR) |
A0631 | CEREALS AND CEREAL PRODUCTS (CCFAC) |
A0457 | CEREALS AND CEREAL PRODUCTS (CIAA) |
A0220 | PASTA DISH (US CFR) |