0 | g | Álcool | ||||
9 | g | Hidratos de carbono | ||||
15 | .4 | g | Lípidos | |||
0 | g | Fibra | ||||
0 | g | Ácidos orgânicos | ||||
15 | .4 | g | Proteína | |||
5 | .8 | g | Água | |||
54 | .4 | g | Outros |
0 | .0 | % | Álcool | |||
15 | .5 | % | Hidratos de carbono | |||
57 | .9 | % | Lípidos | |||
0 | .0 | % | Fibra | |||
0 | .0 | % | Ácidos orgânicos | |||
26 | .6 | % | Proteína |
Valor | Unidade | Por porção habitual | Por porção recomendada | |
---|---|---|---|---|
Energia | 236 | kcal | ||
Energia | 985 | kJ | ||
Ácidos gordos saturados | 3.6 | g | ||
Ácidos gordos monoinsaturados | 5.1 | g | ||
Ácidos gordos polinsaturados | 3.2 | g | ||
Ácido linoleico | 2.8 | g | ||
Ácidos gordos trans | 0.1 | g | ||
Açúcares | 1.8 | g | ||
Sacarose | 0 | g | ||
Lactose | 0 | g | ||
Sal | 41 | g | ||
Amido | 7.2 | g | ||
Proteína | 15.4 | g | ||
Álcool | 0 | g | ||
Água | 5.8 | g | ||
Ácidos orgânicos | 0 | g | ||
Colesterol | 8 | mg | ||
Vitamina A total (equivalentes de retinol) | 10 | µg | ||
Caroteno | 0 | µg | ||
Vitamina D | 0.4 | µg | ||
a-tocoferol | 0.1 | mg | ||
Tiamina | 0.08 | mg | ||
Riboflavina | 0.16 | mg | ||
Niacina | 4.3 | mg | ||
Equivalentes de niacina | 7.2 | mg | ||
Triptofano/60 | 2.9 | mg | ||
Vitamina B6 | 0.2 | mg | ||
Vitamina B12 | 0.5 | µg | ||
Vitamina C | 0 | mg | ||
Folatos | 6 | µg | ||
Cinza | 46.1 | g | ||
Sódio (Na) | 16300 | mg | ||
Potássio (K) | 400 | mg | ||
Cálcio (Ca) | 120 | mg | ||
Fósforo (P) | 200 | mg | ||
Magnésio (Mg) | 47 | mg | ||
Ferro (Fe) | 1 | mg | ||
Zinco (Zn) | 1.2 | mg |
Código | Descrição |
---|---|
A0463 | SALTS AND SPICES, SOUPS, SAUCES AND SALADS, PROTEIN PRODUCTS ETC. (CIAA) |
A0637 | SALTS AND SPICES, SOUPS, SAUCES AND SALADS, PROTEIN PRODUCTS ETC. (CCFAC) |
A0667 | 19 MANUFACTURED FOOD (MULTI-INGREDIENT) OF ANIMAL ORIGIN (CCPR) |
A0722 | 32 MISCELLANEOUS FOODS (EFG) |
A0735 | 12 MISCELLANEOUS FOODS (EUROCODE2) |
A0856 | SEASONING OR EXTRACT (EUROFIR) |
B1655 | SODIUM CHLORIDE |
C0005 | PART OF PLANT OR ANIMAL NOT APPLICABLE |
E0147 | WHOLE, SHAPE ACHIEVED BY FORMING |
F0001 | EXTENT OF HEAT TREATMENT NOT KNOWN |
G0001 | COOKING METHOD NOT KNOWN |
H0138 | WATER REMOVED |
H0164 | PROTEIN ADDED |
H0227 | FLAVORING, SPICE OR HERB ADDED |
H0262 | ANIMAL FAT OR OIL ADDED |
H0512 | DISODIUM GUANYLATE ADDED |
H0513 | DISODIUM INOSINATE ADDED |
H0590 | MONOSODIUM GLUTAMATE ADDED |
J0001 | PRESERVATION METHOD NOT KNOWN |
K0003 | NO PACKING MEDIUM USED |
M0001 | CONTAINER OR WRAPPING NOT KNOWN |
N0001 | FOOD CONTACT SURFACE NOT KNOWN |
P0024 | HUMAN CONSUMER, NO AGE SPECIFICATION |