0 | g | Álcool | ||||
0 | .2 | g | Hidratos de carbono | |||
25 | .7 | g | Lípidos | |||
0 | g | Fibra | ||||
0 | g | Ácidos orgânicos | ||||
31 | .5 | g | Proteína | |||
37 | g | Água | ||||
5 | .6 | g | Outros |
0 | .0 | % | Álcool | |||
0 | .2 | % | Hidratos de carbono | |||
63 | .8 | % | Lípidos | |||
0 | .0 | % | Fibra | |||
0 | .0 | % | Ácidos orgânicos | |||
35 | .9 | % | Proteína |
Valor | Unidade | Por porção habitual | Por porção recomendada | |
---|---|---|---|---|
Energia | 358 | kcal | ||
Energia | 1490 | kJ | ||
Ácidos gordos saturados | 13.8 | g | ||
Ácidos gordos monoinsaturados | 6.6 | g | ||
Ácidos gordos polinsaturados | 1 | g | ||
Ácido linoleico | 0.8 | g | ||
Ácidos gordos trans | 1.2 | g | ||
Açúcares | 0.2 | g | ||
Sacarose | 0 | g | ||
Lactose | 0.2 | g | ||
Sal | 2.5 | g | ||
Amido | 0 | g | ||
Proteína | 31.5 | g | ||
Álcool | 0 | g | ||
Água | 37 | g | ||
Ácidos orgânicos | 0 | g | ||
Colesterol | 69 | mg | ||
Vitamina A total (equivalentes de retinol) | 243 | µg | ||
Caroteno | 182 | µg | ||
Vitamina D | 0.2 | µg | ||
a-tocoferol | 0.49 | mg | ||
Tiamina | 0.32 | mg | ||
Riboflavina | 0.55 | mg | ||
Niacina | 0.6 | mg | ||
Equivalentes de niacina | 8 | mg | ||
Triptofano/60 | 7.4 | mg | ||
Vitamina B6 | 0.1 | mg | ||
Vitamina B12 | 2.4 | µg | ||
Vitamina C | 0 | mg | ||
Folatos | 45 | µg | ||
Cinza | 5.50 | g | ||
Sódio (Na) | 990 | mg | ||
Potássio (K) | 110 | mg | ||
Cálcio (Ca) | 870 | mg | ||
Fósforo (P) | 530 | mg | ||
Magnésio (Mg) | 44 | mg | ||
Ferro (Fe) | 0.9 | mg | ||
Zinco (Zn) | 2.5 | mg |
Código | Descrição |
---|---|
A0311 | HARD CHEESE (CODEX) |
A0452 | DAIRY PRODUCTS (CIAA) |
A0626 | DAIRY PRODUCTS, EXCLUDING FATS AND OILS, FAT EMULSIONS (CCFAC) |
A0720 | 30 CHEESE (EFG) |
A0724 | 01 MILK AND MILK PRODUCTS (EUROCODE2) |
A0775 | 090 MANUFACTURED MILK PRODUCTS (SINGLE INGREDIENT) OF ANIMAL ORIGIN (LI) (CCPR) |
B1201 | COW |
C0245 | CURD |
E0151 | SOLID |
F0001 | EXTENT OF HEAT TREATMENT NOT KNOWN |
G0003 | COOKING METHOD NOT APPLICABLE |
H0253 | CURED OR AGED |
J0001 | PRESERVATION METHOD NOT KNOWN |
K0003 | NO PACKING MEDIUM USED |
M0001 | CONTAINER OR WRAPPING NOT KNOWN |
N0001 | FOOD CONTACT SURFACE NOT KNOWN |
P0024 | HUMAN CONSUMER, NO AGE SPECIFICATION |