0 | g | Álcool | ||||
12 | g | Hidratos de carbono | ||||
29 | .5 | g | Lípidos | |||
0 | .6 | g | Fibra | |||
0 | g | Ácidos orgânicos | ||||
12 | g | Proteína | ||||
44 | .8 | g | Água | |||
1 | .1 | g | Outros |
0 | .0 | % | Álcool | |||
13 | .6 | % | Hidratos de carbono | |||
72 | .6 | % | Lípidos | |||
0 | .3 | % | Fibra | |||
0 | .0 | % | Ácidos orgânicos | |||
13 | .6 | % | Proteína |
Valor | Unidade | Por porção habitual | Por porção recomendada | |
---|---|---|---|---|
Valor Energético | ||||
Energia | 363 | kcal | ||
Energia | 1500 | kJ | ||
Macroconstituintes | ||||
Lípidos | 29.5 | g | ||
Ácidos gordos saturados | 9.7 | g | ||
Ácidos gordos monoinsaturados | 11.3 | g | ||
Ácidos gordos polinsaturados | 3.8 | g | ||
Ácido linoleico | 3.3 | g | ||
Ácidos gordos trans | 0.1 | g | ||
Hidratos de carbono | 12 | g | ||
Açúcares | 0.4 | g | ||
Sacarose | 0 | g | ||
Lactose | 0 | g | ||
Oligossacáridos | 0 | g | ||
Amido | 11.6 | g | ||
Sal | 1.3 | g | ||
Fibra | 0.6 | g | ||
Proteína | 12 | g | ||
Álcool | 0 | g | ||
Água | 44.8 | g | ||
Ácidos orgânicos | 0 | g | ||
Colesterol | 106 | mg | ||
Vitaminas | ||||
Vitamina A total (equivalentes de retinol) | 12 | µg | ||
Caroteno | 0 | µg | ||
Vitamina D | 0.9 | µg | ||
a-tocoferol | 0.15 | mg | ||
Tiamina | 0.18 | mg | ||
Riboflavina | 0.08 | mg | ||
Niacina | 1.6 | mg | ||
Equivalentes de niacina | 3.5 | mg | ||
Triptofano/60 | 1.9 | mg | ||
Vitamina B6 | 0.04 | mg | ||
Vitamina B12 | 0.3 | µg | ||
Vitamina C | 0 | mg | ||
Folatos | 4.6 | µg | ||
Minerais | ||||
Cinza | 2.00 | g | ||
Sódio (Na) | 510 | mg | ||
Potássio (K) | 190 | mg | ||
Cálcio (Ca) | 24 | mg | ||
Fósforo (P) | 95 | mg | ||
Magnésio (Mg) | 18 | mg | ||
Ferro (Fe) | 10 | mg | ||
Zinco (Zn) | 1.2 | mg |
Código | Descrição |
---|---|
A0221 | SAUSAGE OR LUNCHEON MEAT (US CFR) |
A0459 | MEAT AND MEAT PRODUCTS (CIAA) |
A0633 | MEAT AND MEAT PRODUCTS (CCFAC) |
A0667 | 19 MANUFACTURED FOOD (MULTI-INGREDIENT) OF ANIMAL ORIGIN (CCPR) |
A0714 | 24 RED MEAT AND MEAT PRODUCTS (EFG) |
A0726 | 03 MEAT AND MEAT PRODUCTS (EUROCODE2) |
A0798 | SAUSAGE OR SIMILAR MEAT PRODUCT (EUROFIR) |
B1136 | SWINE |
C0103 | MEAT PART |
E0147 | WHOLE, SHAPE ACHIEVED BY FORMING |
F0003 | NOT HEAT-TREATED |
G0003 | COOKING METHOD NOT APPLICABLE |
H0151 | SPICE OR HERB ADDED |
H0173 | SALTED |
H0221 | FAT OR OIL ADDED |
J0106 | PRESERVED BY SMOKING |
J0131 | PRESERVED BY CHILLING |
K0003 | NO PACKING MEDIUM USED |
M0001 | CONTAINER OR WRAPPING NOT KNOWN |
N0001 | FOOD CONTACT SURFACE NOT KNOWN |
P0024 | HUMAN CONSUMER, NO AGE SPECIFICATION |
Z0095 | SAUSAGE CASING NOT KNOWN |
Z0100 | SOLID CONTAINING MEDIUM OR LARGE CHUNKS (>8 MM.) |