0 | g | Álcool | ||||
0 | .2 | g | Hidratos de carbono | |||
23 | .4 | g | Lípidos | |||
0 | g | Fibra | ||||
0 | .3 | g | Ácidos orgânicos | |||
26 | g | Proteína | ||||
45 | .3 | g | Água | |||
4 | .8 | g | Outros |
0 | .0 | % | Álcool | |||
0 | .3 | % | Hidratos de carbono | |||
65 | .8 | % | Lípidos | |||
0 | .0 | % | Fibra | |||
0 | .3 | % | Ácidos orgânicos | |||
33 | .6 | % | Proteína |
Valor | Unidade | Por porção habitual | Por porção recomendada | |
---|---|---|---|---|
Energia | 316 | kcal | ||
Energia | 1320 | kJ | ||
Ácidos gordos saturados | 12.6 | g | ||
Ácidos gordos monoinsaturados | 6 | g | ||
Ácidos gordos polinsaturados | 0.9 | g | ||
Ácido linoleico | 0.7 | g | ||
Ácidos gordos trans | 1.1 | g | ||
Açúcares | 0.2 | g | ||
Sacarose | 0 | g | ||
Lactose | 0.2 | g | ||
Sal | 2.1 | g | ||
Fibra | 0 | g | ||
Proteína | 26 | g | ||
Álcool | 0 | g | ||
Água | 45.3 | g | ||
Ácidos orgânicos | 0.3 | g | ||
Colesterol | 69 | mg | ||
Vitamina A total (equivalentes de retinol) | 268 | µg | ||
Caroteno | 201 | µg | ||
Vitamina D | 0.2 | µg | ||
a-tocoferol | 0.44 | mg | ||
Tiamina | 0.04 | mg | ||
Riboflavina | 0.4 | mg | ||
Niacina | 0.4 | mg | ||
Equivalentes de niacina | 6.5 | mg | ||
Triptofano/60 | 6.1 | mg | ||
Vitamina B6 | 0.09 | mg | ||
Vitamina B12 | 2 | µg | ||
Vitamina C | 0 | mg | ||
Folatos | 39 | µg | ||
Cinza | 4.82 | g | ||
Sódio (Na) | 850 | mg | ||
Potássio (K) | 100 | mg | ||
Cálcio (Ca) | 800 | mg | ||
Fósforo (P) | 510 | mg | ||
Magnésio (Mg) | 40 | mg | ||
Ferro (Fe) | 0.8 | mg | ||
Zinco (Zn) | 5.3 | mg |
Código | Descrição |
---|---|
A0312 | SEMIHARD CHEESE (CODEX) |
A0313 | SEMISOFT CHEESE (CODEX) |
A0452 | DAIRY PRODUCTS (CIAA) |
A0626 | DAIRY PRODUCTS, EXCLUDING FATS AND OILS, FAT EMULSIONS (CCFAC) |
A0720 | 30 CHEESE (EFG) |
A0724 | 01 MILK AND MILK PRODUCTS (EUROCODE2) |
A0775 | 090 MANUFACTURED MILK PRODUCTS (SINGLE INGREDIENT) OF ANIMAL ORIGIN (LI) (CCPR) |
B1201 | COW |
C0245 | CURD |
E0147 | WHOLE, SHAPE ACHIEVED BY FORMING |
F0018 | PARTIALLY HEAT-TREATED |
G0003 | COOKING METHOD NOT APPLICABLE |
H0107 | LACTIC ACID-OTHER AGENT FERMENTED |
H0133 | CERTIFIED COLOR ADDED |
H0253 | CURED OR AGED |
H0298 | CLOTTING ENZYME ADDED |
J0131 | PRESERVED BY CHILLING |
K0003 | NO PACKING MEDIUM USED |
M0001 | CONTAINER OR WRAPPING NOT KNOWN |
N0001 | FOOD CONTACT SURFACE NOT KNOWN |
P0024 | HUMAN CONSUMER, NO AGE SPECIFICATION |