0 | g | Álcool | ||||
0 | g | Hidratos de carbono | ||||
29 | .7 | g | Lípidos | |||
0 | g | Fibra | ||||
0 | .5 | g | Ácidos orgânicos | |||
28 | .9 | g | Proteína | |||
36 | g | Água | ||||
4 | .9 | g | Outros |
0 | .0 | % | Álcool | |||
0 | .0 | % | Hidratos de carbono | |||
68 | .8 | % | Lípidos | |||
0 | .0 | % | Fibra | |||
0 | .4 | % | Ácidos orgânicos | |||
30 | .8 | % | Proteína |
Valor | Unidade | Por porção habitual | Por porção recomendada | |
---|---|---|---|---|
Energia | 384 | kcal | ||
Energia | 1600 | kJ | ||
Ácidos gordos saturados | 18.6 | g | ||
Ácidos gordos monoinsaturados | 8.6 | g | ||
Ácidos gordos polinsaturados | 0.9 | g | ||
Ácido linoleico | 0.7 | g | ||
Ácidos gordos trans | 0 | g | ||
Açúcares | 0 | g | ||
Sacarose | 0 | g | ||
Lactose | 0 | g | ||
Sal | 1 | g | ||
Fibra | 0 | g | ||
Proteína | 28.9 | g | ||
Álcool | 0 | g | ||
Água | 36 | g | ||
Ácidos orgânicos | 0.5 | g | ||
Colesterol | 98 | mg | ||
Vitamina A total (equivalentes de retinol) | 250 | µg | ||
Caroteno | 108 | µg | ||
Vitamina D | 0.6 | µg | ||
a-tocoferol | 0.43 | mg | ||
Tiamina | 0.04 | mg | ||
Riboflavina | 0.37 | mg | ||
Niacina | 0.1 | mg | ||
Equivalentes de niacina | 7.3 | mg | ||
Triptofano/60 | 7.2 | mg | ||
Vitamina B6 | 0.07 | mg | ||
Vitamina B12 | 2.1 | µg | ||
Vitamina C | 1 | mg | ||
Folatos | 11 | µg | ||
Cinza | 4.00 | g | ||
Sódio (Na) | 390 | mg | ||
Potássio (K) | 100 | mg | ||
Cálcio (Ca) | 1080 | mg | ||
Fósforo (P) | 670 | mg | ||
Magnésio (Mg) | 38 | mg | ||
Ferro (Fe) | 0.4 | mg | ||
Zinco (Zn) | 4.7 | mg |
Código | Descrição |
---|---|
A0311 | HARD CHEESE (CODEX) |
A0452 | DAIRY PRODUCTS (CIAA) |
A0626 | DAIRY PRODUCTS, EXCLUDING FATS AND OILS, FAT EMULSIONS (CCFAC) |
A0720 | 30 CHEESE (EFG) |
A0724 | 01 MILK AND MILK PRODUCTS (EUROCODE2) |
A0775 | 090 MANUFACTURED MILK PRODUCTS (SINGLE INGREDIENT) OF ANIMAL ORIGIN (LI) (CCPR) |
B1201 | COW |
C0245 | CURD |
E0146 | WHOLE, SHAPE ACHIEVED BY FORMING, THICKNESS BIGGER THAN 7 CM. |
F0001 | EXTENT OF HEAT TREATMENT NOT KNOWN |
G0003 | COOKING METHOD NOT APPLICABLE |
H0107 | LACTIC ACID-OTHER AGENT FERMENTED |
H0253 | CURED OR AGED |
H0298 | CLOTTING ENZYME ADDED |
J0131 | PRESERVED BY CHILLING |
K0003 | NO PACKING MEDIUM USED |
M0001 | CONTAINER OR WRAPPING NOT KNOWN |
N0001 | FOOD CONTACT SURFACE NOT KNOWN |
P0024 | HUMAN CONSUMER, NO AGE SPECIFICATION |
Z0072 | CHEESE RIND, WASHED OR BRUSHED |