0 | g | Álcool | ||||
3 | .7 | g | Hidratos de carbono | |||
0 | .6 | g | Lípidos | |||
2 | .8 | g | Fibra | |||
0 | g | Ácidos orgânicos | ||||
2 | .7 | g | Proteína | |||
89 | .6 | g | Água | |||
0 | .6 | g | Outros |
0 | .0 | % | Álcool | |||
41 | .0 | % | Hidratos de carbono | |||
14 | .5 | % | Lípidos | |||
14 | .6 | % | Fibra | |||
0 | .0 | % | Ácidos orgânicos | |||
29 | .9 | % | Proteína |
Valor | Unidade | Por porção habitual | Por porção recomendada | |
---|---|---|---|---|
Valor Energético | ||||
Energia | 37 | kcal | ||
Energia | 153 | kJ | ||
Macroconstituintes | ||||
Lípidos | 0.6 | g | ||
Ácidos gordos saturados | 0.1 | g | ||
Ácidos gordos monoinsaturados | 0 | g | ||
Ácidos gordos polinsaturados | 0.3 | g | ||
Ácido linoleico | 0.3 | g | ||
Ácidos gordos trans | 0 | g | ||
Hidratos de carbono | 3.7 | g | ||
Açúcares | 3.5 | g | ||
Sacarose | 0 | g | ||
Lactose | 0 | g | ||
Oligossacáridos | 0.1 | g | ||
Amido | 0.1 | g | ||
Sal | 0.0 | g | ||
Fibra | 2.8 | g | ||
Proteína | 2.7 | g | ||
Álcool | 0 | g | ||
Água | 89.6 | g | ||
Ácidos orgânicos | 0 | g | ||
Colesterol | 0 | mg | ||
Vitaminas | ||||
Vitamina A total (equivalentes de retinol) | 383 | µg | ||
Caroteno | 2300 | µg | ||
Vitamina D | 0 | µg | ||
a-tocoferol | 1.4 | mg | ||
Tiamina | 0.03 | mg | ||
Riboflavina | 0.01 | mg | ||
Niacina | 0.8 | mg | ||
Equivalentes de niacina | 1 | mg | ||
Triptofano/60 | 0.2 | mg | ||
Vitamina B6 | 0.4 | mg | ||
Vitamina B12 | 0 | µg | ||
Vitamina C | 108 | mg | ||
Folatos | 28 | µg | ||
Minerais | ||||
Cinza | 0.50 | g | ||
Sódio (Na) | 6 | mg | ||
Potássio (K) | 120 | mg | ||
Cálcio (Ca) | 17 | mg | ||
Fósforo (P) | 43 | mg | ||
Magnésio (Mg) | 12 | mg | ||
Ferro (Fe) | 0.9 | mg | ||
Zinco (Zn) | 0.3 | mg |
Código | Descrição |
---|---|
A0152 | VEGETABLE OR VEGETABLE PRODUCT (US CFR) |
A0455 | FRUITS AND VEGETABLES (CIAA) |
A0629 | FRUITS AND VEGETABLES (CCFAC) |
A0650 | 02 VEGETABLES (CCPR) |
A0705 | 15 VEGETABLES, EXCLUDING POTATOES (EFG) |
A0731 | 08 VEGETABLES AND VEGETABLE PRODUCTS (EUROCODE2) |
A0826 | VEGETABLE (EXCLUDING POTATO) (EUROFIR) |
B1250 | PEPPER, GREEN OR RED |
C0139 | FRUIT, PEEL PRESENT, CORE, PIT OR SEED REMOVED |
E0133 | DIVIDED INTO HALVES, QUARTERS OR SEGMENTS |
F0022 | HEAT-TREATED |
G0006 | BROILED OR GRILLED |
H0001 | TREATMENT APPLIED NOT KNOWN |
J0001 | PRESERVATION METHOD NOT KNOWN |
K0003 | NO PACKING MEDIUM USED |
M0001 | CONTAINER OR WRAPPING NOT KNOWN |
N0001 | FOOD CONTACT SURFACE NOT KNOWN |
P0024 | HUMAN CONSUMER, NO AGE SPECIFICATION |