0 | g | Álcool | ||||
28 | .7 | g | Hidratos de carbono | |||
0 | .2 | g | Lípidos | |||
1 | g | Fibra | ||||
0 | g | Ácidos orgânicos | ||||
0 | .4 | g | Proteína | |||
68 | .6 | g | Água | |||
1 | .1 | g | Outros |
0 | .0 | % | Álcool | |||
95 | .6 | % | Hidratos de carbono | |||
1 | .5 | % | Lípidos | |||
1 | .6 | % | Fibra | |||
0 | .0 | % | Ácidos orgânicos | |||
1 | .3 | % | Proteína |
Valor | Unidade | Por porção habitual | Por porção recomendada | |
---|---|---|---|---|
Energia | 120 | kcal | ||
Energia | 510 | kJ | ||
Ácidos gordos saturados | 0 | g | ||
Ácidos gordos monoinsaturados | 0.1 | g | ||
Ácidos gordos polinsaturados | 0.1 | g | ||
Ácido linoleico | 0 | g | ||
Ácidos gordos trans | 0 | g | ||
Açúcares | 28.7 | g | ||
Sacarose | 3.3 | g | ||
Lactose | 0 | g | ||
Sal | 0.0 | g | ||
Amido | 0 | g | ||
Proteína | 0.4 | g | ||
Álcool | 0 | g | ||
Água | 68.6 | g | ||
Ácidos orgânicos | 0 | g | ||
Colesterol | 0 | mg | ||
Vitamina A total (equivalentes de retinol) | 5 | µg | ||
Caroteno | 32 | µg | ||
Vitamina D | 0 | µg | ||
a-tocoferol | 0.05 | mg | ||
Tiamina | 0.02 | mg | ||
Riboflavina | 0.05 | mg | ||
Niacina | 0.2 | mg | ||
Equivalentes de niacina | 0.3 | mg | ||
Triptofano/60 | 0.1 | mg | ||
Vitamina B6 | 0.01 | mg | ||
Vitamina B12 | 0 | µg | ||
Vitamina C | 2 | mg | ||
Folatos | 1 | µg | ||
Cinza | 0.27 | g | ||
Sódio (Na) | 4 | mg | ||
Potássio (K) | 170 | mg | ||
Cálcio (Ca) | 16 | mg | ||
Fósforo (P) | 12 | mg | ||
Magnésio (Mg) | 10 | mg | ||
Ferro (Fe) | 0.2 | mg | ||
Zinco (Zn) | 0.1 | mg |
Código | Descrição |
---|---|
A0143 | FRUIT OR FRUIT PRODUCT (US CFR) |
A0455 | FRUITS AND VEGETABLES (CIAA) |
A0629 | FRUITS AND VEGETABLES (CCFAC) |
A0671 | 004 BERRIES AND OTHER SMALL FRUITS (FB) (CCPR) |
A0707 | 17 FRUITS (EFG) |
A0732 | 09 FRUIT AND FRUIT PRODUCTS (EUROCODE2) |
A0833 | FRUIT OR FRUIT PRODUCT (EUROFIR) |
B1306 | CHERRY |
C0139 | FRUIT, PEEL PRESENT, CORE, PIT OR SEED REMOVED |
E0150 | WHOLE, NATURAL SHAPE |
F0014 | FULLY HEAT-TREATED |
G0003 | COOKING METHOD NOT APPLICABLE |
H0136 | SUGAR OR SUGAR SYRUP ADDED |
J0123 | STERILIZED BY HEAT |
J0145 | PRESERVED BY REDUCING WATER ACTIVITY |
K0023 | PACKED IN SWEETENED LIQUID |
M0194 | CAN, BOTTLE OR JAR |
M0204 | CAN |
M0217 | THREE-PART CAN |
N0001 | FOOD CONTACT SURFACE NOT KNOWN |
P0024 | HUMAN CONSUMER, NO AGE SPECIFICATION |